Slobozia: Suspectul unei talharii comise asupra unei minore, retinut de politisti, lasat liber de instanta

Data:

Un suspect de talharie, prins de politisti, lasat liber de instanta
Un suspect de talharie, prins de politisti, lasat liber de instanta

In cadrul activitatilor desfasurate de politistii Biroului de Investigatii Criminale Slobozia intr-un dosar penal privind infractiunea de talharie comisa pe raza municipiului resedinta de judet, la data de 6 martie, asupra unei minore, politistii au reusit identificarea si probarea activitatii infractionale a principalului suspect, un tanar de 17 de ani, din Slobozia.

In baza probatoriului administrat, la data de 9 martie, impotriva suspectului s-a inceput urmarirea penala si s-a dispus de catre politisti retinerea invinuitului pe baza de ordonanta de retinere pentru 24 de ore, acesta fiind depus in Centrul de Retinere si Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului.

In cursul zilei de joi, 10 martie, tanarul a fost prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Slobozia cu propunere de arestare preventiva, propunere neinsusita de instanta.

Fapta se afla in evidentele cu autori necunoscuti ale Politiei si a fost sesizata la data de 7 martie a.c., in jurul orei 12.30 de catre tatal minorei. In fapt, duminica, 6 martie, in jurul orei 18.30, in timp ce  partea vatamata, o minora de 14 ani, eleva la o scoala din municipiul Slobozia, se deplasa pe strada Eternitatii din Slobozia a observat ca in spatele ei se apropie un barbat care ulterior i-a cerut telefonul mobil. Aceasta a refuzat si a fost deposedata de telefon, iar pentru a-si asigura scaparea barbatul a lovit-o in zona pieptului, iar victima s-a dezechilibrat si a cazut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Un incendiu a mistuit trei case în Tunari

Ieri seară, un incendiu puternic a distrus trei case...

Tosca de Puccini cu Opera Națională București la festivalul DescOperă din Republica Moldova

Sâmbătă, 22 iunie, spectacolul „Tosca” de Puccini va fi...