Slobozia: Suspectul unei talharii comise asupra unei minore, retinut de politisti, lasat liber de instanta

Slobozia: Suspectul unei talharii comise asupra unei minore, retinut de politisti, lasat liber de instanta

Un suspect de talharie, prins de politisti, lasat liber de instanta
Un suspect de talharie, prins de politisti, lasat liber de instanta

In cadrul activitatilor desfasurate de politistii Biroului de Investigatii Criminale Slobozia intr-un dosar penal privind infractiunea de talharie comisa pe raza municipiului resedinta de judet, la data de 6 martie, asupra unei minore, politistii au reusit identificarea si probarea activitatii infractionale a principalului suspect, un tanar de 17 de ani, din Slobozia.

In baza probatoriului administrat, la data de 9 martie, impotriva suspectului s-a inceput urmarirea penala si s-a dispus de catre politisti retinerea invinuitului pe baza de ordonanta de retinere pentru 24 de ore, acesta fiind depus in Centrul de Retinere si Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului.

In cursul zilei de joi, 10 martie, tanarul a fost prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Slobozia cu propunere de arestare preventiva, propunere neinsusita de instanta.

Fapta se afla in evidentele cu autori necunoscuti ale Politiei si a fost sesizata la data de 7 martie a.c., in jurul orei 12.30 de catre tatal minorei. In fapt, duminica, 6 martie, in jurul orei 18.30, in timp ce  partea vatamata, o minora de 14 ani, eleva la o scoala din municipiul Slobozia, se deplasa pe strada Eternitatii din Slobozia a observat ca in spatele ei se apropie un barbat care ulterior i-a cerut telefonul mobil. Aceasta a refuzat si a fost deposedata de telefon, iar pentru a-si asigura scaparea barbatul a lovit-o in zona pieptului, iar victima s-a dezechilibrat si a cazut.

Leave a Reply

Your email address will not be published.