„Slatina Forest Race”, la prima ediție în Pădurea Strehareți

Cele mai citite

Primăria Slatina aduce la cunoștința publicului că înscrierile pentru prima ediție a evenimentului „Slatina Forest Race” au fost demarate. Această competiție se adresează tuturor iubitorilor de ciclism.

Concursul de ciclism „Slatina Forest Race” va fi organizat de primărie și consiliul local în data de 21 mai 2023, începând cu ora 11.00, în frumoasa Pădure Strehareți.

Evenimentul este deschis tuturor cicliștilor cu vârsta minimă de 18 ani împliniți la momentul înscrierii, indiferent de nivelul de experiență (profesionist sau amator). Pentru a participa, este necesar să dețineți o bicicletă în stare tehnică bună și să fiți într-o stare de sănătate care să permită un efort fizic susținut minim.

Primăria anunțase încă de pe 11 aprilie 2023, că înscrierile pentru această competiție sportivă pot fi realizate online accesând următorul link: https://racetime.ro/events/41/register

Înscrierile online vor fi disponibile până la data de 19 mai inclusiv. În ziua concursului, înscrierile vor fi acceptate doar în limita locurilor disponibile.

Important de menționat că participarea și înregistrarea la acest concurs sunt gratuite! Nu este necesară achitarea unei taxe, conform anunțului oficial transmis de primărie.

Premiile vor fi acordate câștigătorilor în funcție de categoriile de vârstă, atât la masculin, cât și la feminin.

Avem un număr limitat de 200 de locuri disponibile pentru acest eveniment, iar în momentul în care această capacitate maximă va fi atinsă, înscrierile se vor închide.

Fiecare participant va primi un kit de concurs, care va include un tricou oficial și un număr de concurs.

Pentru a consulta regulamentul competiției, vă rugăm să accesați următorul link: http://www.primariaslatina.ro/…/dispozitii/h_60_280223.pdf

Puteți consulta traseul competiției aici: http://www.primariaslatina.ro/…/traseu_forest_race.pdf

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Nouă spitale şi Ambulanţa Bucureşti-Ilfov vor asigura urgenţele pe 1 şi 2 iunie şi de Rusalii

Direcția de Sănătate Publică a Municipiului București a informat că în zilele de 1 și 2 iunie, precum și...

Alte articole din aceasta categorie