Slatina: Circulația rutieră va fi complet întreruptă în sensul giratoriu de la intersecția străzii Cuza-Vodă cu străzile Banului și Poienii

Data:

În intervalul orar 08:30-18:00, în zilele de 14 și 15 martie, traficul rutier va fi întrerupt în totalitate în sensul giratoriu situat la intersecția străzii Cuza Vodă cu strada Banului și strada Poienii. Această măsură este luată în contextul desfășurării lucrărilor de modernizare a carosabilului.

Astfel, vor fi impuse restricții de circulație pe segmentele de drum dintre intersecția strazii Cuza Vodă cu strada Văilor, intersecția străzii Banului cu strada Academician Petre S. Aurelian, respectiv intersecția străzii Poienii cu strada Zorleasca, sens în care vor fi amplasați piloți de dirijare a traficului, accesul fiind permis doar riveranilor. Recomandăm conducătorilor auto să foloseasca rute ocolitoare, iar riveranilor le recomandăm să ruleze cu mare atenție în zona lucrărilor!”, transmite IPJ Olt.

Conform comunicatului emis de autoritățile municipale, se va desfășura o serie de lucrări de frezare și asfaltare în zona sensului giratoriu. Astfel, se va întrerupe circulația rutieră pe segmentele următoare:

  • Strada Cuza-Vodă, începând de la intersecția cu strada Văilor și până la sensul giratoriu;
  • Strada Banului, începând de la intersecția cu strada Mânăstirii și până la sensul giratoriu;
  • Strada Poenii, începând de la intersecția cu strada Milcovului și până la sensul giratoriu.

Share articol:

De același autor:

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Citește și:
SEMNAL

Monstrul de lângă noi

Nu mai știu cine a zis că statul român...

Anunț concurs Primăria Frumușani din 17.07.2024

Primaria Comunei Frumușani, Județul Călarași organizează concurs de recrutare...