Sindicaliştii din învăţământ vor picheta Prefectura

Cele mai citite

Alin Radu
Alin Radu
Dupa doi ani petrecuti in presa centrala (Prima TV si Evenimentul Zilei) am fondat reteaua de publicatii locale "Semnal". Astfel, in 2002 aparea ziarul Semnal in judetele Ialomita si Calarasi. Ulterior in portofoliul Grupului de Presa Semnal s-au mai adaugat si alte publicatii locale in judetele: Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Buzau, Arges si Olt. Cred cu tarie ca presa este cu adevarat cea de-a patra putere in stat. Conditia primordiala este sa fie presa adevarata. Sau asa cum imi place sa spun: "Presa trebuie sa serveasca cetatenii, nu guvernantii!"

Pichetare sindicalisti ialomitaIMG_5066pichetare prefectura sindicalisti IalomitaAproximativ 200 de sindicalişti aparţinând Uniunii Sindicatelor Libere din Învăţământ (USLI) Ialomiţa vor picheta, marţi, 15 septembrie, timp de două ore, sediul Prefecturii.
Prin această acţiune revendicativă, care va avea loc între orele 12.00 şi 14.00, sindicaliştii vor să atragă atenţia Guvernului să respecte legile ţării, iar pachetul de legi privind învăţământul să intre în dezbatere publică.
„Vrem ca legile învăţământului să intre în dezbatere publică, prin această încercare de asumare a pachetului legislativ încălcându-se Constituţia. Mai sunt nemulţumiri, după cum ştiţi, legate de controversata lege a salarizării, acţiunea Guvernului încălcând acordul cu Federaţiile din învăţământ. Societatea este în fierbere, iar învăţământul este pălmuit. Dacă facem o comparaţie între ce salariu avea un cadru didactic pe perioada comunistă şi ce salarii sunt acum, veţi vedea cum suntem trataţi. Se spune mereu ce tot mai vrem noi, profesorii. Profesorii aceştia creează valorile acestei ţări! Noi nu solicităm decât să se respecte legile acestei ţări“, a declarat, pentru Agerpres, prim-vicepreşedintele USLI, Mitrea Traian.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Energia întunecată, una din marile enigme ale universului

Energia întunecată este o forță misterioasă care pare să impingă galaxiile în departare unul de celălalt și care reprezintă...

Alte articole din aceasta categorie

- Advertisement -spot_img