Siguranţa rutieră, prioritate pentru poliţiştii ialomiţeni

actiuni de prevenire ale politieiPrevenirea accidentelor rutiere şi combaterea cauzelor generatoare de evenimente rutiere rămâne o prioritate pentru poliţiştii ialomiţeni. Pentru realizarea acestor obiective acţionează zilnic atât poliţiştii rutieri din judeţ cât şi cei de la posturile de poliţie pe segmentele de drum cu risc sporit de accidente.
Poliţiştii rutieri au constatat joi, 04 iulie, 55 abateri de la regimul circulaţiei pe drumurile publice şi au aplicat sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 6.500 lei. Printre abaterile sancţionate de poliţişti se numără viteza excesivă – 4, neutilizarea centurii de siguranţă – 2, abaterile săvârşite de pietoni – 16 şi defecţiuni tehnice – 2.
În urma constatării acestor abateri poliţiştii au reţinut 11 permise de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe o perioadă determinată şi au retras 3 certificate de înmatriculare auto.
Prezenţa activă a poliţiştilor rutieri în stradă a avut rezultatul preconizat, în ultimele 24 de ore nu s-a produs nici un accident rutier cu victime pe şoselele ialomiţene.
Efectivele de politie rutieră vor fi prezente şi astăzi pe principalele artere naţional – europene pentru fluidizarea traficului şi pentru disciplinarea tuturor categoriilor de participanţi la trafic.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments