Siguranta giurgiuvenilor in perioada sarbatorilor, asigurata de jandarmi

Data:

Sarbatorile i-au gasit la munca pe jandarmii giurgiuveni
Sarbatorile i-au gasit la munca pe jandarmii giurgiuveni

In intervalul 31 decembrie 2010 – 02 ianuarie 2011 jandarmii au executat misiuni in sistem integrat pentru mentinerea unui climat de ordine si siguranta publica publica si prevenirea oricaror fapte care aduc atingere normelor de convietuire sociala. Totodata, prin misiunile executate s-a urmarit solutionarea in mod operativ a sesizarilor primite de la cetateni.

Tulburarea ordinii si linistii publice, conflicte in familie si adresarea de injurii si expresii jignitoare sunt faptele pentru care cetatenii au solicitat interventia fortelor de ordine.

In intervalul mentionat jandarmii au aplicat 2 amenzi contraventionale in valoare de 200 lei fiecare pentru “adresarea de expresii jignitoare sau vulgare si amenintarea cu acte de violenta”, fapta prevazuta si sanctionata de Legea 61/1991 republicata.

In perioada sarbatorilor de iarna peste 400 de politisti si jandarmi au actionat pentru prevenirea si combaterea oricaror evenimente care pot afecta linistea si siguranta cetatenilor, astfel incât sarbatorile sa se desfasoare intr-un climat de normalitate civica.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Un incendiu a mistuit trei case în Tunari

Ieri seară, un incendiu puternic a distrus trei case...

Tosca de Puccini cu Opera Națională București la festivalul DescOperă din Republica Moldova

Sâmbătă, 22 iunie, spectacolul „Tosca” de Puccini va fi...