SIalomita: Suspect de înşelăciune prins de poliţişti la scurt timp după comiterea faptei

Cele mai citite

Vineri, 16 noiembrie a.c., agenţii Postului de Poliţie Ciulniţa au fost sesizaţi de către o tânără de 19 ani din localitate, despre faptul că a fost înşelată de o persoană necunoscută.

În temeiul sesizării la faţa locului s-a deplasat o echipă operativă care în urma verificărilor a stabilit că victima, administrator la o societate comercială din localitate a fost abordată de suspectă, aceasta oferindu-i spre vânzare trei inele din aur contra unui inel din aur şi sumei de 70 lei.

Victima a acceptat oferta fără a cunoaşte că inelele pe care urma să le primească nu sunt din aur ci dintr-un metal ordinar de culoare galben. După ce a observat că a fost înşelată, victima a anunţat oamenii legii, care au pornit în urmărirea autoturismului cu care suspecta se deplasa.

Autoturismul în cauză a fost oprit de poliţişti în municipiul Slobozia, iar cu ocazia legitimării ocupanţilor au fost identificate cinci persoane, doi bărbaţi, două femei şi un minor, cu vârste cuprinse între 6 şi 51 ani, toţi din municipiul Urziceni. Persoanele au fost conduse la sediul poliţiei, iar în urma controlului corporal efectuat, asupra uneia dintre femei, de 48 ani au fost găsite suma de 78 lei, precum şi trei inele din metal de culoarea galben. Unul dintre cele trei inele a fost recunoscut de partea vătămată şi restituit acesteia.

Cercetările sunt continuate de poliţişti sub aspectul comiterii infracţiunii de înşelăciune, faţă de suspectă fiind începută urmărirea penală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Doi soți din Fetești au suferit răni grave, după ce au alunecat zeci de metri pe zăpadă, pe Valea Caraimanului din Bucegi

Un cuplu din Feteşti se afla sâmbătă într-o excursie montană împreună cu fiul lor, când au suferit un accident...

Alte articole din aceasta categorie