Şi tu poţi ajunge la Bruxelles

Cele mai citite

Alin Radu
Alin Radu
Dupa doi ani petrecuti in presa centrala (Prima TV si Evenimentul Zilei) am fondat reteaua de publicatii locale "Semnal". Astfel, in 2002 aparea ziarul Semnal in judetele Ialomita si Calarasi. Ulterior in portofoliul Grupului de Presa Semnal s-au mai adaugat si alte publicatii locale in judetele: Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Buzau, Arges si Olt. Cred cu tarie ca presa este cu adevarat cea de-a patra putere in stat. Conditia primordiala este sa fie presa adevarata. Sau asa cum imi place sa spun: "Presa trebuie sa serveasca cetatenii, nu guvernantii!"

EUGEN NICOLAESCU - HUNEDOARACu 145 de luări de cuvânt în 88 de şedinţe, cu 22 de declaraţii politice, 25 de propuneri legislative şi 11 interpelări în Parlamentul României, deputatul liberal Eugen Nicolăescu se află pe primul loc în ceea ce priveşte activitatea parlamentară dintre cei şapte parlamentari ai judeţului Călăraşi. Domnia sa lucrează la mai multe proiecte de legi pe care doreşte să le vadă aprobate cât mai curând. După cum se observă, Eugen Nicolăescu este un lider de necontestat al iniţiativelor legislative, luărilor de cuvânt, interpelărilor, declaraţiilor politice şi întrebărilor. În plan local, liberalul doreşte continuarea unui proiect început din acest an, dar în colaborare cu doi europarlamentari. Astfel, în primul trimestru al anului 2010, deputatul de Călăraşi, Nicolăescu Eugen, cu sprijinul europarlamentarilor Renate Weber şi Adina Vălean, îşi onorează promisiunea făcută elevilor călărăşeni în vara-toamna lui 2009.
În urma amplei campanii „Şi tu poţi ajunge la Bruxelles!”, desfăşurată anul acesta, liceenii călărăşeni au câştigat, prin tragere la sorţi, 10 excursii la Bruxelles.
Întrucât europarlamentarii pot aduce în Parlamentul Europei un număr limitat de excursionişti, plafonul pe anul în curs epuizându-se, grupul deputatului Eugen Nicolăescu a fost programat în primul trimestru al anului 2010.
De asemenea, joi, 12 noiembrie, 5 dintre călărăşenii care au răspuns scrisorii deputatului Eugen Nicolăescu, scrisoare ce promova proiectul de lege ce prevedea ca Sănătăţii să-i fie alocate 6% din PIB, vor câştiga o excursie la Bruxelles.
Campania „Şi tu poţi ajunge la Bruxelles!” continuă… (Marga Culea)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Ziua de 1 Decembrie sărbătorită altfel la Otopeni

De 1 Decembrie am pornit la pas prin județ, ca să vedem cum sărbătoresc românii Ziua Națională. Sătui de...

Alte articole din aceasta categorie