Serviciul de Ambulanţă are spaţiu insuficient de lucru

Cele mai citite

Alin Radu
Alin Radu
Dupa doi ani petrecuti in presa centrala (Prima TV si Evenimentul Zilei) am fondat reteaua de publicatii locale "Semnal". Astfel, in 2002 aparea ziarul Semnal in judetele Ialomita si Calarasi. Ulterior in portofoliul Grupului de Presa Semnal s-au mai adaugat si alte publicatii locale in judetele: Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Buzau, Arges si Olt. Cred cu tarie ca presa este cu adevarat cea de-a patra putere in stat. Conditia primordiala este sa fie presa adevarata. Sau asa cum imi place sa spun: "Presa trebuie sa serveasca cetatenii, nu guvernantii!"

Serviciul judeţean de Ambulanţă Giurgiu se confruntă cu o acută lipsă de spaţii de lucru, neexistând spaţii adecvate pentru instruirea personalului, punctul farmaceutic, arhivă sau garaje pentru maşinile de salvare.
„Spaţiul pe care îl deţinem este insuficient, câte patru cinci oameni sunt nevoiţi să lucreze împreună în birouri de şase metri pătraţi, punctul farmaceutic este inadecvat, instruirile lunare de personal le ţinem în camera şoferilor sau în camera asistentelor“, a declarat luni, 19 aprilie, pentru AGERPRES, directoarea Serviciului de Ambulanţă Giurgiu, Viorica Drăghici.
Şi cei de la sindicat şi-au cedat spaţiul pentru medici sau asistenţii medicali. Totodată nu există spaţiu pentru arhivă, aceasta fiind depozitată la subsolul clădirii Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu în curtea căruia Serviciul de Ambulanţă Giurgiu îşi desfăşoară activitatea, într-un spaţiu care a aparţinut secţiei de ginecologie şi care este plin de apă.
Nici pentru maşinile de ambulanţă nu sunt garaje, acestea fiind parcate în aer liber în curtea spitalului, iar vestiarele angajaţilor au fost amplasate pe holurile şi aşa înguste ale clădirii, numai o singură persoană putând intra şi înainta pe aceste holuri, lucru total neconvenabil în cazul intervenţiilor la urgenţele medicale.
Punctul central de lucru al Serviciului de Ambulanţă Giurgiu îşi desfăşoară activitatea într-o clădire din curtea Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu într-un spaţiu de aproximativ o sută de metri pătraţi, iar pentru buna desfăşurare a activităţii ar fi necesar un spaţiu de lucru cel puţin dublu.
În condiţiile crizei financiare, nici un angajat al Serviciului de Ambulanţă nu se aşteaptă la o astfel de investiţie, în schimb Consiliul Judeţean Giurgiu a promis realizarea unor lucrări de igienizare a clădirii în care inclusiv obiectele de mobilier şi păturile au o vechime de peste 20 de ani.
(Sursa: AGERPRES)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Energia întunecată, una din marile enigme ale universului

Energia întunecată este o forță misterioasă care pare să impingă galaxiile în departare unul de celălalt și care reprezintă...

Alte articole din aceasta categorie

- Advertisement -spot_img