Senatorul dâmboviţean Adrian Ţuţuianu e încrezător că partidul nu se va rupe după Congres: „PSD nu se va scinda. Vom rămâne uniţi!“

Cele mai citite

Alin Radu
Alin Radu
Dupa doi ani petrecuti in presa centrala (Prima TV si Evenimentul Zilei) am fondat reteaua de publicatii locale "Semnal". Astfel, in 2002 aparea ziarul Semnal in judetele Ialomita si Calarasi. Ulterior in portofoliul Grupului de Presa Semnal s-au mai adaugat si alte publicatii locale in judetele: Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Buzau, Arges si Olt. Cred cu tarie ca presa este cu adevarat cea de-a patra putere in stat. Conditia primordiala este sa fie presa adevarata. Sau asa cum imi place sa spun: "Presa trebuie sa serveasca cetatenii, nu guvernantii!"

În replică la comentariile celor care cântă de ceva vreme prohodul PSD, senatorul social-democrat Adrian Ţuţuianu respinge orice pericol de rupere a partidului. Cu atât mai mult nu dă credit variantei înfiinţării unei noi grupări de stânga, sub conducerea fostului pesedist, actual ministru în Guvernul Boc – Gabriel Oprea, pe care Ţuţuianu îl acuză că ar fi omul lui Traian Băsescu:

„În România nu se poate construi un partid nou la momentul actual“

„Partidul Social Democrat nu se va scinda. Lucrul acesta s-a comentat excesiv în ultima vreme, însă eu cred că o scindare nu poate aduce nimic bun nici pentru cei care rămân, nici pentru cei care pleacă. Mai cred că în România nu se poate construi la momentul actual un partid nou. E nevoie de resursă umană, resurse financiare, iar povestea că Gabriel Oprea ar putea construi un partid şi că în jurul lui se vor strânge parlamentari şi se vor face organizaţii judeţene este doar o poveste.

„Gabriel Oprea a reuşit să-i păcălească pe acei independenţi“
De fapt, Gabriel Oprea este predat cu arme şi bagaje lui Traian Băsescu şi PD-L. A reuşit să-i păcălească pe acei independenţi, i-a plimbat vreo trei săptămâni pe la toate restaurantele din Bucureşti şi în final el a ajuns ministru“, a declarat senatorul PSD de Dâmboviţa.
Ţuţuianu crede că lucrurile se vor detensiona în partid după Congresul extraordinar din 20 februarie, iar viitoarea echipă de conducere nu va avea probleme în a-şi impune direcţia pe care o consideră benefică pentru PSD din moment ce are de partea ei legitimitatea votului oferit de către delegaţii la Congres.
Petruţ Dumitru

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Graham Young, otrăvitorul cu ceai

Graham Young a fost un criminal în serie care a fost cunoscut pentru modul în care și-a otrăvit familia...

Alte articole din aceasta categorie

- Advertisement -spot_img