Senator PSD, despre „modul Băsescian de a face politică“

Senator PSD, despre „modul Băsescian de a face politică“

Liviu PopSenatorul PSD, Liviu Pop, susține că președintele Traian Băsescu „face politică cu forța și prin agresiune“, dând exemplul incidentului care a avut loc, miercuri, în comuna Nana din județul Călărași, unde o femeie a fost agresată de un fost democrat-liberal.
„Acesta este modul Băsescian de a face politică, cu forța și prin agresiune. Suprimarea exprimării părerilor este o dovadă de incompetență și tiranie. Incidentul de la Nana și toate agresiunile de până acum ne arată ce se poate întâmpla cu viitorul României dacă nu punem punct acum acestui regim. În plus, clanul Băsescu asociat cu gruparea Udrea pot distruge și falimenta România cât ai clipi dacă nu intervenim unindu-ne forțele“, a declarat, joi, senatorul social-democrat, conform Agerpres.
El adaugă că și în alte ocazii președintele Traian Băsescu a urmat aceeași politică.
„Cu toții ne amintim foarte bine când în campanie Băsescu a lovit un copil, negând ulterior cele întâmplate, în plus, sunt agresați fizic oameni doar pentru că au un cuvânt de spus și îi incomodează pe oamenii lui Băsescu: în Piața Universității, manifestațiile împotriva regimului Băsescu au fost reprimate violent; un fost deținut politic în vârstă de 85 de ani a fost ridicat pe sus și agresat pentru că se afla în aceeași sală cu Băsescu și își spunea punctul de vedere; un avocat a dezvăluit cum a fost lovit chiar de Traian Băsescu pentru că l-a criticat în public“, a continuat Liviu Pop.

Alte articole similare

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments