Senator PPDD de Buzău, exclus din partid după ce ar fi vrut să-l bată pe liderul filialei judeţene

Date:

Constantin Popa exclus din PPDDSenatorul PPDD de Buzău Constantin Popa a fost exclus din partid după ce ar fi vrut să-l bată pe liderul organizaţiei judeţene a PPDD, Eduard Dumitraşcu, mai multe persoane fiind martore ale incidentului.
Potrivit preşedintelui PPDD Buzău, Eduard Dumitraşcu, senatorul Constantin Popa, care era şi liderul organizaţiei municipale a formaţiunii, a fost exclus din partid cu unanimitate de voturi, într-o şedinţă care a avut loc luni seară, 01 iulie.
„În primul rând activitatea lui Constantin Popa în sensul de a curta celelelte partide politice. Se ştie dorinţa sa de a-şi vinde mandatul şi de a se duce într-un partid aflat la guvernare. Dar pe lângă asta, ieri (n.r. – luni), în biroul liderului grupului parlamentar al PPDD, Daniel Fenechiu, alături de Simona Man şi alţi lideri de la centru, Popa a avut o ieşire care nu poate fi tolerată sub nicio formă, a încercat să-i bată pe colegi, să sară la mine, a folosit injurii, un vocabular de maidan, lucruri care nu au ce căuta într-un partid serios“, a declarat, marţi, liderul PPDD Buzău.
El a adăugat că va trebui să se consulte cu un avocat pentru a vedea dacă va depune o plângere împotriva senatorului Popa, după ce acesta ar fi încercat să îl bată.
„Nu ştiu dacă voi face o plângere la Poliţie, trebuie să mă sfătuiesc şi cu avocatul Daniel Fenechiu, care era şi prezent acolo, urmează să vedem decizia pe care o vom lua. Au fost atât de mulţi martori încât nu poate nega. O fi fost o ieşire, aşa o fi temperatmentul lui. Mai era un pas până la un atac fizic la adresa mea, noroc cu colegii care l-au temperat“, a spus Eduard Dumitraşcu.
La rândul său, senatorul Constantin Popa a afirmat că a fost dat afară din partid „pe nedrept”, în urma neînţelegerilor cu liderul PPDD Buzău.
„Nu mă înţeleg cu domnul Dumitraşcu, el a propus excluderea mea, nu am avut nicio ieşire, le-am spus doar răspicat că nu mai putem continua aşa, cu domnul Dumitraşcu la conducerea organizaţiei judeţene a PPDD. De altfel, sunt mai mulţi membri ai filialei care sunt nemulţumiţi. Eu nu am vrut să plec de la PPDD, dar dacă aşa s-a decis, mergem înainte. Deocamdată, n-am nicio apropiere faţă de vreun partid, nu trebuie neapărat să mă alătur vreunui grup parlamentar, ci trebuie să-mi fac treaba pentru cei care m-au ales“, a declarat, marţi, senatorul Constantin Popa.
După excluderea lui Constantin Popa, la Buzău, PPDD nu mai are niciun reprezentant în Parlament. Partidul a avut după alegerile de anul trecut doi parlamenatri, respectiv deputatul Gheorghe Coman, care a trecut la PC, şi senatorul Constatin Popa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare

Popular

More like this
Related

PUZ – „CENTRU LOGISTIC DEPOZITARE STICLĂ REALIZAT ÎN TREI ETAPE”

Având în vedere prevederile Legii 52/2003 privind transparența decizională...

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a Acordului de Mediu

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a Acordului...

PUZ- S.C. SKELA INDUSTRIES S.R.L. si Profil Trade

Având în vedere prevederile Legii 52/2003 privind transparența decizională...