Semnal de Ilfov, lider de audiență pentru alegerile locale

Date:

Semnal continuă să fie lider de audiență în Ilfov. Astfel, comparând cu principalul competitor din zona media, articolele noastre au avut peste 14.000 de share, like, reacții față de 324 înregistrate de competiție. În zona de comunicare politică, platforma noastră a înregistrat al doilea scor după cel al PNL Ilfov, după cum se poate observa în imaginea atașată.

 

 

Ca performanță, pagina noastră de Facebook, Semnal.eu a înregistrat, în ultimele șapte zile:

  • 159.966 de cititori;
  • 14,315 interacțiuni cu postările (share, like etc.);

Fiind primii care am difuzat rezultatele alegerilor (am prezentat primele date la doar șase ore de la închiderea urnelor) site-ul www.semnal.eu a înregistrat o audiență record, ziua de 28 septembrie fiind una „fierbinte” pentru colegii noștri de pe online.

 

 

Le mulțumesc ilfovenilor care aleg, zi de zi, să se informeze cu ceea ce se întâmplă relevant în județ. Îi asigur că Semnal își va respecta tot timpul misiunea deontologică de informare corectă și riguroasă și le mulțumesc pentru fidelitatea și încrederea arătate!

Alin Radu, Director General

 

Alin Radu
Alin Radu
Dupa doi ani petrecuti in presa centrala (Prima TV si Evenimentul Zilei) am fondat reteaua de publicatii locale "Semnal". Astfel, in 2002 aparea ziarul Semnal in judetele Ialomita si Calarasi. Ulterior in portofoliul Grupului de Presa Semnal s-au mai adaugat si alte publicatii locale in judetele: Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Buzau, Arges si Olt. Cred cu tarie ca presa este cu adevarat cea de-a patra putere in stat. Conditia primordiala este sa fie presa adevarata. Sau asa cum imi place sa spun: "Presa trebuie sa serveasca cetatenii, nu guvernantii!"

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

PUZ – „CENTRU LOGISTIC DEPOZITARE STICLĂ REALIZAT ÎN TREI ETAPE”

Având în vedere prevederile Legii 52/2003 privind transparența decizională...

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a Acordului de Mediu

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a Acordului...

PUZ- S.C. SKELA INDUSTRIES S.R.L. si Profil Trade

Având în vedere prevederile Legii 52/2003 privind transparența decizională...