Şefi noi la ISU şi „Permise şi Înmatriculări”

Cele mai citite

Alin Radu
Alin Radu
Dupa doi ani petrecuti in presa centrala (Prima TV si Evenimentul Zilei) am fondat reteaua de publicatii locale "Semnal". Astfel, in 2002 aparea ziarul Semnal in judetele Ialomita si Calarasi. Ulterior in portofoliul Grupului de Presa Semnal s-au mai adaugat si alte publicatii locale in judetele: Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Buzau, Arges si Olt. Cred cu tarie ca presa este cu adevarat cea de-a patra putere in stat. Conditia primordiala este sa fie presa adevarata. Sau asa cum imi place sa spun: "Presa trebuie sa serveasca cetatenii, nu guvernantii!"

sef ISU Nae Constantin

Colonelul Nae Constantin este noul inspector şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Ialomiţa.
Colonelul Nae Constantin a participat la un concurs organizat de IGSU, alături de alţi doi colegi, respectiv primul adjunct al inspectorului şef, lt. col. Dan Nicolae Ciompec (care a asigurat comanda inspectoratului după ieşirea la pensie a colonelului Ionel Pascu) şi lt. col. Mihai Marian, şeful centrului operaţional, concurs în urma căruia a fost declarat admis.
Noul şef al ISU Ialomiţa are 50 de ani, este ofiţer de carieră, lucrează de aproximativ 23 de ani în cadrul ISU, în acest timp ocupând toate funcţiile posibile.
„Vreau să asigur că ISU este pregătit pentru îndeplinirea misiunilor şi sarcinilor pentru care a fost constituit”, au fost primele cuvinte ale inspectorului şef, după anunţul oficial.
Cel de-al doilea şef care şi-a luat postul „în primire” este Ilie Ştefan, la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Ialomiţa.
Ilie Ştefan are 48 de ani şi este absolvent al Academiei de Poliţie A. I. Cuza, promoţia 1990. A lucrat ca ofiţer de poliţie rutieră 12 ani, 6 ani a fost ofiţer de personal şi alţi 6 a lucrat şef birou tehnic la serviciul de logistică din cadrul IPJ. (L.M.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Energia întunecată, una din marile enigme ale universului

Energia întunecată este o forță misterioasă care pare să impingă galaxiile în departare unul de celălalt și care reprezintă...

Alte articole din aceasta categorie

- Advertisement -spot_img