Secretarul executiv al Organizatiei judetene PSD s-a autosuspendat din toate calitatile si functiile detinute

Cele mai citite

Secretarul executiv al Organizatiei judetene PSD Calarasi, Virgil Diaconu, s-a autosuspendat din toate calitatile si functiile detinute in partid, inclusiv cea de membru.
Potrivit unui comunicat transmis miercuri presei de filiala judeteana PSD Calarasi, in cadrul sedintei Biroului Permanent Judetean, care s-a desfasurat in urma cu o zi, s-a luat act de autosuspendarea lui Virgil Diaconu pana la lamurirea situatiei juridice a informatiilor aparute in mass-media locala si nationala.
Presa centrala si locala a relatat ca acesta ar fi inselat un pensionar analfabet la incheierea unui contract de cesiune privind partile sociale ale unei societati comerciale cu profil piscicol la care era asociat, cesionandu-i in acelasi timp si datoriile societatii care se ridica la peste 6.400.000 lei. Potrivit portalului Tribunalului Calarasi, societatea respectiva se afla in faliment, in dosar fiind sesizate organele judiciare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Energia întunecată, una din marile enigme ale universului

Energia întunecată este o forță misterioasă care pare să impingă galaxiile în departare unul de celălalt și care reprezintă...

Alte articole din aceasta categorie

- Advertisement -spot_img