Se va relua circulația rutieră pe podul de la Slobozia

Date:

Circulaţie rutieră pe ambele căi de rulare, pe podul situat pe DN21, la Slobozia, va fi reluată săptămâna viitoare,  urmând să fie ridicată şi restricţia de limitare a autovehiculelor cu masa mai mare de 7.5 tone.

Conform DRDP Constanţa, traficul rutier pe pod (pe ambele sensuri) va fi limitat pentru autovehiculele cu masa mai mare de 40 tone, iar viteza maximă de circulaţie va fi de 20 km/h.

Lucrările de reparaţii vor fi reluate şi finalizate în primăvara anului 2021.   Mai multe restricţii de circulaţie au fost instituite începând de pe 7 septembrie, pe podul de pe DN21, kilometrul 89+668 peste râul Ialomiţa, la Slobozia. Compania Naţională de Administrare a Infrastucturii Rutiere SA – Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Constanţa a anunţat că încep lucrările de reparaţii la suprastructura podului.

Astfel, circulaţia rutieră pe pod s-a desfăşurat în această perioadă pe un fir alternativ în ambele sensuri, dirijată cu semafoare în ambele direcţii, pentru lucrări ce se vor desfăşura pe jumătate de cale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Abonare

Popular

More like this
Related

PUZ – „CENTRU LOGISTIC DEPOZITARE STICLĂ REALIZAT ÎN TREI ETAPE”

Având în vedere prevederile Legii 52/2003 privind transparența decizională...

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a Acordului de Mediu

Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a Acordului...

PUZ- S.C. SKELA INDUSTRIES S.R.L. si Profil Trade

Având în vedere prevederile Legii 52/2003 privind transparența decizională...