Se rupe protocolul dintre PD-L şi PSD

Cele mai citite

Alin Radu
Alin Radu
Dupa doi ani petrecuti in presa centrala (Prima TV si Evenimentul Zilei) am fondat reteaua de publicatii locale "Semnal". Astfel, in 2002 aparea ziarul Semnal in judetele Ialomita si Calarasi. Ulterior in portofoliul Grupului de Presa Semnal s-au mai adaugat si alte publicatii locale in judetele: Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Buzau, Arges si Olt. Cred cu tarie ca presa este cu adevarat cea de-a patra putere in stat. Conditia primordiala este sa fie presa adevarata. Sau asa cum imi place sa spun: "Presa trebuie sa serveasca cetatenii, nu guvernantii!"

În câteva organizaţii din ţară, Birourile politice ale Partidului Democrat Liberal (PD-L) au decis ruperea protocolului cu PSD, iar în altele se propune conducerii centrale acest lucru. Deciziile au fost luate pe motiv că PSD ori nu a respectat programul de guvernare, ori protocolul nu mai este funcţional la nici un nivel.
Unii dintre liderii PD-L stau, însă, în expectativă, urmărind şi reacţia altor colegi din ţară pentru a lua o astfel de hotărâre.
Deşi la nivelul judeţului Ialomiţa există un astfel de protocol semnat de către cele două partide, acesta este, în opinia liderului PD-L, Cazacu Marinică, practic, inexistent.
„Există un astfel de protocol, însă, din păcate, din punctul meu de vedere, nu a adus nici beneficii, nici un minus de imagine. A fost ceva sec, fără nici un fel de avantaj sau dezavantaj pentru niciuna dintre formaţiunile politice. Niciodată nu vom putea spune că acest protocol a schimbat relaţia dintre cele două partide la nivelul judeţului. Nici caracterul celor din coaliţie nu s-a schimbat vreodată. În ceea ce priveşte organizaţia Ialomiţa, protocolul cu PSD este inexistent. Chiar dacă de multe ori am vrut să-l facem funcţional, din păcate niciodată nu s-a materializat nimic. Şi dacă există şi dacă nu, pentru noi este egal. Am fi de acord cu ruperea acestui protocol. Pentru noi ar fi mai bine să nu existe, decât să fie ceva care nu aduce nici un fel de beneficiu“, a afirmat preşedintele PD-L Ialomiţa. (L.M.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Ziua de 1 Decembrie sărbătorită altfel la Otopeni

De 1 Decembrie am pornit la pas prin județ, ca să vedem cum sărbătoresc românii Ziua Națională. Sătui de...

Alte articole din aceasta categorie