Se înmulțesc controalele în Dâmbovița în timpul perioadei de prohibiție la pescuit

Data:

În intervalul cuprins între 9 aprilie și 7 iunie 2024, conform informațiilor furnizate de Jandarmeria Dâmbovița, activitățile de pescuit comercial, recreativ/sportiv și familial sunt interzise pe toate cursurile de apă interioare. Autoritățile au anunțat, de asemenea, că vor intensifica operațiunile de monitorizare pentru a proteja fondul piscicol și biodiversitatea.

Este important de subliniat că practicarea pescuitului în timpul perioadei de prohibiție constituie o contravenție și se pedepsește cu o amendă cuprinsă între 600 și 1.000 de lei, alături de reținerea și suspendarea, pentru o perioadă de 90 de zile, a permisului sau autorizației, în funcție de situație.

Share articol:

De același autor:

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Citește și:
SEMNAL

Culturile de porumb și floarea soarelui sunt deja compromise în Olt

Culturile de porumb au fost grav afectate de căldura...

Fest-în-Vale la #MagicLandBreb, Maramureș, între 16 și 18 august

Pentru al șaselea an consecutiv, Fest-în-Vale se întâmplă într-un...

O femeie a fost lovită de o dubă pe trecerea de pietoni, la Jolie Ville- Pipera

În urmă cu circa 20 de minute (13.14) am...

Aproximativ 5 hectare au ars într-un incendiu de vegetaţie în Chiajna

Un incendiu de vegetație a izbucnit în localitatea Chiajna...