Scuteristul care a ranit un agent, cercetat pentru ultraj

Data:

Ovidiu Botea (30 de ani), politistul de la Biroul Rutier ranit in misiune, spune ca soferul mopedului l-a accidentat cu intentie. Fratele celui cu mopedul fusese oprit in trafic de trei ori de Botea care a descoperit ca, desi are permisul suspendat, se urca la volan.
Joi dupa amiaza, in jurul orei 16.30, pe Bulevardul Cuza-Voda, in timp ce se afla in misiune, Ovidiu a incercat sa opreasca in trafic, un tanar care se afla pe un scuter marca Aprilia. „Venea dinspre magazinul Agneza si i-am facut semn sa opreasca deoarece nu purta casca“, povesteste agentul. Ovidiu Botea nu s-a gandit nicio secunda ce avea sa urmeze.
„A incercat sa ma evite pe partea stanga, dar un taxi, pe care il oprisem tot pentru control, a virat aproape de bordura si nu a mai avut pe unde sa treaca“, mai spune Botea. Pentru ca era decis sa scape de oamenii legii, in acel moment, in strada fiind Botea si cu inca doi colegi, scuteristul s-a indreptat catre politist, l-a injurat si a accelerat brusc .
„Atunci m-am gandit ca vrea sa ma loveasca. S-a ridicat intr-o roata si m-a lovit in piept cu roata. M-a aruncat zece metri si am intrat cu capul in pilonii care separa benzile de trafic“, a povestit Ovidiu.
Ioan Adrian Tudor a mai avut probleme cu legea pentru ca nu a oprit la semnalul agentilor pentru control de rutina, dar si pentru ca a fost suspect de furt. „De multe ori a creat probleme cand i s-au facut semnale sa opreasca, dar ca acum, nu s-a intamplat niciodata. A fost suspect si in mai multe furturi“, sustin anchetatorii. Acum, tanarul are dosar pentru ultraj. „Acest tanar s-a intrecut cu gluma, lovind un politist. Este cercetat pentru ultraj si risca o pedeapsa cu inchisoarea intre 4 si 12 ani“, a declarat comisar-sef Vasile Luchian, comandantul Politiei Municipiului Calarasi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Un incendiu a mistuit trei case în Tunari

Ieri seară, un incendiu puternic a distrus trei case...

Tosca de Puccini cu Opera Națională București la festivalul DescOperă din Republica Moldova

Sâmbătă, 22 iunie, spectacolul „Tosca” de Puccini va fi...