Scuteristul care a ranit un agent, cercetat pentru ultraj

Cele mai citite

Ovidiu Botea (30 de ani), politistul de la Biroul Rutier ranit in misiune, spune ca soferul mopedului l-a accidentat cu intentie. Fratele celui cu mopedul fusese oprit in trafic de trei ori de Botea care a descoperit ca, desi are permisul suspendat, se urca la volan.
Joi dupa amiaza, in jurul orei 16.30, pe Bulevardul Cuza-Voda, in timp ce se afla in misiune, Ovidiu a incercat sa opreasca in trafic, un tanar care se afla pe un scuter marca Aprilia. „Venea dinspre magazinul Agneza si i-am facut semn sa opreasca deoarece nu purta casca“, povesteste agentul. Ovidiu Botea nu s-a gandit nicio secunda ce avea sa urmeze.
„A incercat sa ma evite pe partea stanga, dar un taxi, pe care il oprisem tot pentru control, a virat aproape de bordura si nu a mai avut pe unde sa treaca“, mai spune Botea. Pentru ca era decis sa scape de oamenii legii, in acel moment, in strada fiind Botea si cu inca doi colegi, scuteristul s-a indreptat catre politist, l-a injurat si a accelerat brusc .
„Atunci m-am gandit ca vrea sa ma loveasca. S-a ridicat intr-o roata si m-a lovit in piept cu roata. M-a aruncat zece metri si am intrat cu capul in pilonii care separa benzile de trafic“, a povestit Ovidiu.
Ioan Adrian Tudor a mai avut probleme cu legea pentru ca nu a oprit la semnalul agentilor pentru control de rutina, dar si pentru ca a fost suspect de furt. „De multe ori a creat probleme cand i s-au facut semnale sa opreasca, dar ca acum, nu s-a intamplat niciodata. A fost suspect si in mai multe furturi“, sustin anchetatorii. Acum, tanarul are dosar pentru ultraj. „Acest tanar s-a intrecut cu gluma, lovind un politist. Este cercetat pentru ultraj si risca o pedeapsa cu inchisoarea intre 4 si 12 ani“, a declarat comisar-sef Vasile Luchian, comandantul Politiei Municipiului Calarasi.

Ultimele articole

Inaugurarea pasajului de la Drajna

Marți, 30 Mai, pasajul de la Drajna va fi deschis traficului rutier. Acest pasaj era așteptat de decenii de...

CSM Călărași a promovat în Liga Națională de handbal masculin

CSM Călărași a reușit promovarea în Liga Națională de handbal masculin, sâmbătă, după ce a învins pe CSU Suceava cu scorul de 27-21 (15-9), în ultima zi a turneului de baraj de la Sebeș. În altă partidă, CS Caraș-Severin a dispus de HC Argeș Pitești cu 31-26 (16-14) În clasament, pe primul loc s-a clasat CS Caraș-Severin, 9 puncte, urmată de CSM Călărași, 6 p, CSU Suceava, 3 p, HC Argeș Pitești, 0 p.

Premierul a anunţat următorii liberali pe lista DNA

Victor Ponta a anunţat că următorii baroni pe lista Direcţiei Naţionale Anticorupţie sunt doi liberali. Mai exact, preşedintele Consiliului Judeţean Ilfov, Marian Petrache, şi cel al Consiliului Judeţean Călăraşi, Răducu Filipescu. Liderul PNL Crin Antonescu a catalogat declaraţia premierului ca fiind regretabilă.

Semnal Magazin

Curiozități, călătorii, istorie

Ultimele articole din județ