Scandal cu focuri de armă în Călăraşi, din cauza unor afişe electorale

Scandal cu focuri de armă în Călăraşi, din cauza unor afişe electorale

Gabriel GurluiPoliţia Călăraşi a deschis dosar penal în urma unui scandal produs, în noaptea de joi spre vineri, în localitatea Belciugatele, din cauza unor afişe electorale, un consilier local liberal reclamând că ginerele fostului primar PSD Petre Dinei a tras trei focuri de armă înspre el.
Potrivit datelor furnizate de reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi, poliţiştii au fost sesizaţi că, în noaptea de joi spre vineri, în localitatea Belciugatele a avut loc un conflict din cauza unor afişe electorale, fiind trase trei focuri de armă, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Primele cercetări la faţa locului arată că un bărbat de 39 de ani din comuna Belciugatele, ar fi folosit un pistol cu proiectile de cauciuc, cu care a tras înspre un autoturism lângă care se aflau mai multe persoane, fără să fie înregistrate victime.
Potrivit lui Gabriel Gurlui, consilierul local liberal care a fost implicat în incident, cel care a tras cu arma este ginerele fostului primar PSD Petre Dinei, iar scandal a pornit din cauza unor afişe electorale.
„Verificam afişele, fiindcă aveam informaţii că fostul primar cu ginerele său ne rup afişele. La un moment dat mi s-a dat telefon de către fratele meu că e blocat pe un drum. Când am venit era blocat de către Petre Dinei, fostul primar. Ginerele fostului primar m-a ameninţat că mă împuşcă. Nu mi-a venit să cred. A tras trei focuri de armă, m-am lăsat jos, şi a lovit pomul acela“, a afirmat Gabriel Gurlui, care a menţionat că iniţial el a aruncat cu ouă înspre maşina în care se afla bărbatul care a tras.
Potrivit Poliţiei Călăraşi, arma folosită în incident este un pistol cu proiectile de cauciuc, iar bărbatul care a folosit-o are permis pentru deţinerea acesteia.
Poliţia a deschis dosar penal pentru uz de armă fără drept, urmând să fie continuate cercetările, sub supravegherea procurorului, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii faptei.

Alte articole similare

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments