Şase răniţi în urma a două accidente rutiere pe DN2

Cele mai citite

Alin Radu
Alin Radu
Dupa doi ani petrecuti in presa centrala (Prima TV si Evenimentul Zilei) am fondat reteaua de publicatii locale "Semnal". Astfel, in 2002 aparea ziarul Semnal in judetele Ialomita si Calarasi. Ulterior in portofoliul Grupului de Presa Semnal s-au mai adaugat si alte publicatii locale in judetele: Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Buzau, Arges si Olt. Cred cu tarie ca presa este cu adevarat cea de-a patra putere in stat. Conditia primordiala este sa fie presa adevarata. Sau asa cum imi place sa spun: "Presa trebuie sa serveasca cetatenii, nu guvernantii!"

accidente produse sambata in judetul ialomita, pe DN2 (3)accidente produse sambata in judetul ialomita, pe DN2 (4)Şase persoane au fost rănite, dintre care trei grav, în urma a două accidente rutiere produse pe parcursul zilei de sâmbătă, 21 noiembrie, pe DN2, în apropiere de municipiul Urziceni.
Primul eveniment rutier a avut loc în zona comunei Moviliţa, în urma căruia un bărbat, în vârstă de 55 de ani, din Bucureşti, care s-a angajat în traversarea străzii, în fugă, prin loc nepermis şi fără să se asigure, a fost accidentat de un autoturism, condus pe direcţia Bucureşti – Urziceni de un bărbat de 41 de ani, din Capitală.
Rănitul a fost preluat şi transportat la Spitalul municipiului Urziceni, fiind transferat ulterior la Spitalul de Urgenţă Floreasca din municipiul Bucureşti cu un elicopter S.M.U.R.D.
Câteva ore mai târziu, tot pe DN 2, în apropierea municipiului Urziceni, a avut loc un alt accident rutier, în urma căruia cinci persoane, cu vârste cuprinse între 26 şi 48 de ani, au fost rănite, dintre care două grav.
O autoutilitară, condusă de un bărbat de 35 de ani, din municipiul Bucureşti, pe direcţia Buzău – Bucureşti, a pătruns pe contrasens în condiţii necunoscute şi a intrat în coliziune cu partea laterală dreaptă a unui autoturism condus regulamentar de un bărbat din comuna brăileană Pogoanele.
Ambii şoferi au fost răniţi, echipajele SMURD Ialomiţa acţionând pentru scoaterea conducătorului autoutilitarei dintre fiarele contorsionate ale maşinii, acordând primul ajutor şi în cazul altor două victime din autoturism, care au fost apoi transportate la Spitalul din Urziceni.
De asemenea, una dintre persoanele rănite a fost preluată şi transportată la Bucureşti de un elicopter SMURD.
Pentru că în urma accidentului s-au produs scurgeri de lichide combustibile la autoutilitară, subofiţerii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Ialomiţa au acţionat pentru decuplarea bornelor de la bateriile celor două maşini şi pentru asigurarea măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Ziua de 1 Decembrie sărbătorită altfel la Otopeni

De 1 Decembrie am pornit la pas prin județ, ca să vedem cum sărbătoresc românii Ziua Națională. Sătui de...

Alte articole din aceasta categorie