Şapte proxeneţi din Prahova şi Braşov, reţinuţi de poliţiştii din Prahova

Şapte proxeneţi din Prahova şi Braşov, reţinuţi de poliţiştii din Prahova

Poliţiştii de investigaţii criminale din Prahova, împreună cu procurori din cadrul Parchetului pe de lângă Judecătoria Ploieşti, au efectuat 9 percheziţii domiciliare, în judeţele Prahova şi Braşov, la domiciliile unor persoane bănuite de proxenetism, se arată într-un comunicat al Poliţiei Prahova.

Potrivit sursei citate, ”din cercetări a reieşit că, în perioada aprilie 2018 – prezent, persoanele bănuite ar fi înlesnit practicarea prostituţiei în ţară şi în străinătate, obţinând foloase materiale de pe urma acestor activităţi”. Prejudiciul cauzat prin activitatea infracţională este de aproximativ 300.000 de euro.

Poliţiştii au ridicat de la domiciliile suspecţilor, telefoane mobile, 2 pistoale de tip airsoft, 1 pistol cu aer comprimat, din categoria celor supuse autorizării, documente, înscrisuri, bani şi un autoturism.

10 persoane au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova pentru audieri. În urma probatoriului administrat, şapte bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore.

Leave a Reply

Your email address will not be published.