Calarasi – Sapte persoane, arestate pentru cumul de infractiuni

Cele mai citite

In urma numeroaselor sesizari ale cetatenilor, politistii din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale, Serviciului de Ordine Publica si agenti ai Postului de Politie din Tamadau Mare au desfasurat o serie de activitati care au condus la identificarea a 10 persoane, suspecte de furt calificat, violare de domiciliu, profanare de morminte si distrugere.

T. Radu, de 18 ani (arestat preventiv pentru omor), D. Gigi, de 29 ani (arestat preventiv in alta cauza – omor), S. Georgian, de 22 ani, B. Marian, de 26 ani, I. Nicusor, de 20 ani, P. Nicolae, de 19 ani, N. Dumitru, de 51 ani, G. Niculae, de 30 ani, B. Nicolae, de 15 ani, toti din comuna Tamadau Mare, si D. Stefan, de 24 ani, din orasul Fundulea, sunt suspectati ca, in perioada 17 ianuarie – 20 martie a.c., au comis in dauna cetatenilor din comuna Tamadau Mare cel putin 14 infractiuni, dintre care 10 furturi din locuinte, 2 de violare de domiciliu, 1 infractiune de distrugere si 1 infractiune de profanare de morminte, valoarea totala a prejudiciului fiind de aproximativ 20.000 lei. Potrivit purtatorului de cuvânt al I.P.J. Calarasi, s-a reusit recuperarea a circa 30% din valoarea pagubelor iar suspectii S. Georgian, B. Marian, I. Nicusor, P. Nicolae, N. Dumitru, G. Niculae si D. Stefan au fost retinuti pentru 24 de ore in arestul I.P.J. Calarasi, urmând sa fie prezentati Judecatoriei Lehliu Gara cu propunerea de arestare preventiva.

Valentin Ionita

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Eliberarea Parisului: un moment istoric de glorie și libertate

Eliberarea Parisului în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial a fost un eveniment crucial și memorabil în istoria Franței...

Alte articole din aceasta categorie