Sanctiuni pentru angajatorii care nu declara locurile de munca vacante la AJOFM Calarasi

Cele mai citite

Angajatorii, indiferent de forma de capital (privat, de stat sau mixt), au obligatia de a comunica la Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca din Calarasi toate locurile de munca vacante, in termen de 5 zile lucratoare de la vacantarea acestora. 
Necomunicarea locurilor de munca vacante constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda de la 3000 lei la 5000 lei.
Comunicarea locurilor de munca vacante se poate face prin fax la nr. 0242.331.693, prin e-mail: [email protected], la sediul Agentiei Locale Calarasi, sau la punctele de lucru Oltenita si Lehliu.
Mediatizarea de catre angajatori a locurilor de munca vacante prin orice alte mijloace de tipul mass-media, afisare la sediul unitatii sau pe site-uri, nu exonereaza firmele respective de obligatia de a anunta posturile disponibile la Agentia pentru Ocuparea Fortei de Munca din Calarasi.
Pentru saptamana curenta, in evidenta AJOFM Calarasi sunt inregistrate 327 locuri de munca. Dintre acestea, 207 sunt disponibile in domeniul confectiilor textile, 67 in comert, 12 in transport, 11 in constructii, 10 in alimentatie publica, iar diferenta de 20 de posturi vacante provin din alte domenii de activitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

România va fi prezentă la cea de a 50-a ediţie a Târgului Internaţional de Carte de la Sofia

În perioada 5 - 10 decembrie, România va participa la cea de-a 50-a ediție a Târgului Internațional de Carte...

Alte articole din aceasta categorie