Sala de Caffe Cinema 3D, inaugurata la Ploiesti

Data:

A treia sala de Caffe Cinema 3D din tara, inaugurata la Ploiesti
A treia sala de Caffe Cinema 3D din tara, inaugurata la Ploiesti

Cea de-a treia sala de Caffe Cinema 3D din tara a fost inaugurata, la Ploiesti, in cadrul Cinematografului Patria, investitia de 50.000 de euro fiind sustinuta de RADEF RomaniaFilm.

Potrivit directorului RomaniaFilm, Marius Iurascu, sala are 50 de locuri si este dotata cu un ecran de 4m x 3m, in valoarea totala a investitiei fiind cuprinse amenajarea spatiului, achizitionarea aparaturii specifice unui cinema 3D si dotarile cafenelei.

Inaugurarea acestei sali de cinema face parte dintr-un amplu proiect al RADEF RomaniaFilm, la nivel national, de repozitionare pe piata de profil, prin amenajari de mini sali de cinema 3D, in cadrul fostelor cinematografe.

Pretul unui bilet va fi de 15 lei pentru proiectiile de film 3D si 10 lei pentru cele 2D.

RADEF RomaniaFilm intentioneaza ca minim o zi pe luna copiii pana in 14 ani, pensionarii si persoanele cu dizabilitati, sa beneficieze de intrare libera, potrivit Agerpres.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Un incendiu a mistuit trei case în Tunari

Ieri seară, un incendiu puternic a distrus trei case...

Tosca de Puccini cu Opera Națională București la festivalul DescOperă din Republica Moldova

Sâmbătă, 22 iunie, spectacolul „Tosca” de Puccini va fi...