Şah la… preşedinte

Cele mai citite

Alin Radu
Alin Radu
Dupa doi ani petrecuti in presa centrala (Prima TV si Evenimentul Zilei) am fondat reteaua de publicatii locale "Semnal". Astfel, in 2002 aparea ziarul Semnal in judetele Ialomita si Calarasi. Ulterior in portofoliul Grupului de Presa Semnal s-au mai adaugat si alte publicatii locale in judetele: Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Buzau, Arges si Olt. Cred cu tarie ca presa este cu adevarat cea de-a patra putere in stat. Conditia primordiala este sa fie presa adevarata. Sau asa cum imi place sa spun: "Presa trebuie sa serveasca cetatenii, nu guvernantii!"

IMG_6085Preşedintele Consiliului Judeţean Ialomiţa, Silvian Ciupercă, a fost taxat, săptămâna trecută, în cadrul şedinţei Consiliului Judeţean Ialomiţa, de către chiar „partenerul de protocol”, preşedintele PNL Ialomiţa, Gheorghe Petre.
Deranjat de o intervenţie a deputatului PSD, Marian Neacşu, chiar în timpul şedinţei, legată de anumite proiecte ale parlamentului cu privire la drumuri, Gheorghe Petre a ţinut să-l atenţioneze pe preşedintele C.J. că intervenţia deputatului nu-şi avea rostul în timpul şedinţei, ci la sfârşitul ei.
„Eu mulţumesc domnului deputat pentru intervenţie, dar dumneavoastră trebuia să cereţi aprobarea Consiliului pentru ca dumnealui să aibă o intervenţie acum”, a spus Petre.
Vizibil jenat de mustrarea primită, preşedintele a înghiţit în sec, nu a răspuns pe moment la provocări şi a trecut mai departe la o altă discuţie.
Mai târziu, însă, Silvian Ciupercă şi-a cerut scuze faţă de colegul său, susţinând că observaţia este una corectă.
„Avem o prevedere regulamentară cu privire la intervenţiile invitaţilor şi trebuie să o respectăm întotdeauna. Mulţumesc colegului care ne-a reamintit această prevedere şi colegilor care s-au uitat în regulament”.
Nu ne explicăm reacţia preşedintelui PNL Ialomiţa, având în vedere protocolul parafat între PSD şi PNL de la nivelul Consiliului Judeţean Ialomiţa, protocol care ar fi trebuit să nu scârţâie prin astfel de intervenţii care nu ar pune într-o imagine prea bună pe niciunul dintre cei doi semnatari. Se doreşte, oare, o renegociere?

1 COMENTARIU

  1. S-a gasit si Gogu Petre cand sa vorbeasca. Dupa ce ca n-a fost in stare sa faca nimic pentru liberalii ialomiteni si ca a obtinut doar scoruri jenante in campanii, mai face si pe interesantul. Sa-si vada de vilele si de interesele lui si sa lasa PNL-ul sa-si vada de drum, ca altfel e vai si amar de organizatia ialomiteana. Nu stiu cine-l tine in brate pe acest Gogu Petre, pentru ca, n-are nici o calitate sa fie presedintele unei organizatii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Ziua de 1 Decembrie sărbătorită altfel la Otopeni

De 1 Decembrie am pornit la pas prin județ, ca să vedem cum sărbătoresc românii Ziua Națională. Sătui de...

Alte articole din aceasta categorie