Şah la… preşedinte

Şah la… preşedinte

IMG_6085Preşedintele Consiliului Judeţean Ialomiţa, Silvian Ciupercă, a fost taxat, săptămâna trecută, în cadrul şedinţei Consiliului Judeţean Ialomiţa, de către chiar „partenerul de protocol”, preşedintele PNL Ialomiţa, Gheorghe Petre.
Deranjat de o intervenţie a deputatului PSD, Marian Neacşu, chiar în timpul şedinţei, legată de anumite proiecte ale parlamentului cu privire la drumuri, Gheorghe Petre a ţinut să-l atenţioneze pe preşedintele C.J. că intervenţia deputatului nu-şi avea rostul în timpul şedinţei, ci la sfârşitul ei.
„Eu mulţumesc domnului deputat pentru intervenţie, dar dumneavoastră trebuia să cereţi aprobarea Consiliului pentru ca dumnealui să aibă o intervenţie acum”, a spus Petre.
Vizibil jenat de mustrarea primită, preşedintele a înghiţit în sec, nu a răspuns pe moment la provocări şi a trecut mai departe la o altă discuţie.
Mai târziu, însă, Silvian Ciupercă şi-a cerut scuze faţă de colegul său, susţinând că observaţia este una corectă.
„Avem o prevedere regulamentară cu privire la intervenţiile invitaţilor şi trebuie să o respectăm întotdeauna. Mulţumesc colegului care ne-a reamintit această prevedere şi colegilor care s-au uitat în regulament”.
Nu ne explicăm reacţia preşedintelui PNL Ialomiţa, având în vedere protocolul parafat între PSD şi PNL de la nivelul Consiliului Judeţean Ialomiţa, protocol care ar fi trebuit să nu scârţâie prin astfel de intervenţii care nu ar pune într-o imagine prea bună pe niciunul dintre cei doi semnatari. Se doreşte, oare, o renegociere?

Un Comentariu la "Şah la… preşedinte"

Leave a Reply

Your email address will not be published.