S-a deschis primul multiplex la Braila

Data:

Cinema City,  cel mai mare operator de cinematografe din Europa Centrală şi de Sud Est a inagurat vineri, 8 aprilie, primul multiplex modern din oraşul Brăila.

Noul multiplex Cinema City Brăila este a 10-a investiţie la nivel naţional a companiei în România, din 2007 şi până în prezent.  Investiţia de cinci milioane de lei constă într-un multiplex cu 10 săli de cinema si o capacitate de 1724 locuri. Ca o noutate pentru piaţa cinematografică din regiunea Munteniei, în noul multiplex cinefilii vor  putea viziona filmele în 3D digital.

După  deschiderea multiplexului au rulat două filme în premieră – „Uniunea Animalelor” în format 3D şi thriller-ul „Scufiţa Roşie”. Tot în format 3D a rulat, în avanpremieră, animaţia „Rio”. Preţul unui bilet a fost între 10 şi 20 de lei.

În 2011 compania intenţionează să adauge portofoliului său cinematografe in Târgu Mureş şi Constanţa.

Cinema City International, companie listată la bursa din Varşovia, este cel mai mare operator de cinematografe multiplex din Israel şi din Europa Centrală şi de Est. Compania îşi dezvoltă continuu reţeaua pe o piaţă de peste 100 de milioane de locuitori, distribuită în şapte ţări: Israel, Polonia, Cehia, Ungaria, Bulgaria, Slovacia şi România.

Activitatea companiei începe incă din 1929, în Israel după care a urmat extinderea  în Ungaria, în 1997. În prezent, Cinema City deţine o reţea de 90 de cinematografe multiplex, în şapte ţări cu un total de 866 de săli şi o capacitate de peste 172.000 de locuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

La Bohème cu Opera Naţională Română din Iaşi pe operei bucureştene la Bucharest Opera Festival

Opera Națională Română Iași prezintă marți, 11 iunie, ora...

Se conturează un proiect vital pentru sănătatea publică, Centura Verde București-Ilfov

Ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, Mircea Fechet, alături de...

S-a deschis Aurora Retail Park Giurgiu

Cometex, dezvoltatorul de parcuri comerciale, a inaugurat Aurora Retail...

Peste 9.000 de fermieri din Olt așteaptă ajutorul de 1.500 euro pe hectar

În județul Olt, aproape 9.300 de agricultori s-au înregistrat...