S-a autoaprins de la un scurtcircuit

Cele mai citite

Alin Radu
Alin Radu
Dupa doi ani petrecuti in presa centrala (Prima TV si Evenimentul Zilei) am fondat reteaua de publicatii locale "Semnal". Astfel, in 2002 aparea ziarul Semnal in judetele Ialomita si Calarasi. Ulterior in portofoliul Grupului de Presa Semnal s-au mai adaugat si alte publicatii locale in judetele: Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Buzau, Arges si Olt. Cred cu tarie ca presa este cu adevarat cea de-a patra putere in stat. Conditia primordiala este sa fie presa adevarata. Sau asa cum imi place sa spun: "Presa trebuie sa serveasca cetatenii, nu guvernantii!"

Ghinion curat pentru proprietarul unui autoturism parcat pe Bdul Matei Basarab din Slobozia, în zona Muzeului Agriculturii Ialomiţa. Joi seara, aproape de miezul nopţii, câţiva trecători au sunat la 112 să reclame un incendiu la un autoturism. Martorii spun că flăcările au fost văzute, iniţial, în interiorul maşinii şi ulterior s-au extins. La faţa locului au ajuns imediat pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Ialomiţa care au avut ceva de lucru, aceştia reuşind să înlăture bateria maşinii pentru a nu exista riscul unei explozii.

„La faţa locului s-au deplasat pompierii militari de la Detaşamentul Slobozia, cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă. În momentul sosirii la faţa locului, incendiul se manifesta cu violenţă la întregul autoturism iar pompierii militari au acţionat timp de 30 de minute pentru lichidarea acestuia“, a declarat sublocotenent ISU Ialomiţa, George Damian. La scurt timp, la faţa locului au sosit şi agenţii Serviciului de Poliţie Rutieră (SPR) Ialomiţa care i-au transmis telefonic proprietarului, cele întâmplate. Potrivit agent şef SPR Ialomiţa, Gheorghe Ioniţă, „…în urma discuţiei telefonice cu proprietarul autoturismului, s-a constatat că era lăsat staţionat de aproximativ două săptămâni de zile, fiind defect la motor. În urma constatării făcute de pompieri, a rezultat faptul că s-a aprins din habitaclul turismului, se pare de la un scurtcircuit pornit de la bord. Proprietarul este din localitatea Gh. Lazăr, în prezent aflându-se la Bucureşti. Am luat legătura cu dânsul şi o să-i întocmim documentele necesare în funcţie de ce a rămas la faţa locului. Nu riscă nicio pedeapsă. Numerele de înmatriculare s-au verificat, într-adevăr sunt expirate dar maşina se afla staţionată şi nu în circulaţie pe drumul public“. Autoturismul a fost afectat de incendiu în proporţie de 70-75%, şoferul fiind aşteptat să ridice ce a mai rămas din el, din curtea SPR Ialomiţa.

Dorin Niţu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Graham Young, otrăvitorul cu ceai

Graham Young a fost un criminal în serie care a fost cunoscut pentru modul în care și-a otrăvit familia...

Alte articole din aceasta categorie

- Advertisement -spot_img