Array

Romania=proteste?

Cele mai citite

Alin Radu
Alin Radu
Dupa doi ani petrecuti in presa centrala (Prima TV si Evenimentul Zilei) am fondat reteaua de publicatii locale "Semnal". Astfel, in 2002 aparea ziarul Semnal in judetele Ialomita si Calarasi. Ulterior in portofoliul Grupului de Presa Semnal s-au mai adaugat si alte publicatii locale in judetele: Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Buzau, Arges si Olt. Cred cu tarie ca presa este cu adevarat cea de-a patra putere in stat. Conditia primordiala este sa fie presa adevarata. Sau asa cum imi place sa spun: "Presa trebuie sa serveasca cetatenii, nu guvernantii!"

Emil Boc
Emil Boc

Premierul Emil Boc s-a întalnit sambata, la Palatul Victoria, cu reprezentantii mai multor sindicate pentru a lua in discutie noua lege a salarizarii in sistemul bugetar si nivelul salariului minim pe economie, dupa ce sindicatele au anuntat proteste de strada privind politica salariala a Guvernului.

Potrivit Mediafax, reprezentantii confederatiilor sindicale s-au întalnit, vineri, cu ministrul Muncii, Ioan Botis, pentru a-i prezenta revendicarile, la finalul discutiei ei declarand ca nu a fost luat nicio decizie si ca isi mentin calendarul de proteste. Presedintele Confederatiei Sindicale Democrate din Romania, Ioan Baciu, a precizat ca in cadrul intalnirii de vineri s-a stabilit doar o noua intalnire, pentru marti, pentru o discutie privind salariul minim, astfel incat membrul biroului Executiv National al CSDR vor picheta, luni, conform programului, sediul Guvernului.

Sursa Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Energia întunecată, una din marile enigme ale universului

Energia întunecată este o forță misterioasă care pare să impingă galaxiile în departare unul de celălalt și care reprezintă...

Alte articole din aceasta categorie

- Advertisement -spot_img