Romania, tara cainilor comunitari?

Romania, tara cainilor comunitari?

Romania, tara cainilor comunitari? O noua stire a oripilat populatia: Femeie mutilata de caini comunitari, care sunt multi, sunt sute, mii si nu numai in Capitala. De ce nu fac ceva autoritatile, de ce continua sa se inmulteasca desi se spune ca au fost sterilizati?

Intamplarea unui prieten. Venind de la facultate de undeva din sudul tarii, adoarme in tren si uita sa coboare la Slatina. Ajunge in cele din urma in Bucuresti, Gara de Nord. Cum coboara din tren este muscat de un comunitar…caine comunitar….zi fatala, pentru ca au urmat injectiile cu antirabic….asta se intampla acum cativa ani buni.

Alta intamplare, de data asta mai recenta. Veneam aseara de la Teatrul National si ca sa ajung acasa trebuia sa merg neaparat… pe unde altundeva decat…pe strada? In timp ce vorbeam cu nonsalanta la telefon, fara alte griji, ma trezesc inconjurata de o haita de caini. Haita, adica nu unul , doi, trei, ci zece, 15…sa tip – degeaba, sa fug – mai rau, am stat si am asteptat sa plece singuri, sa nu-i supar, sa fiu draguta …cutu, cutu… . De ce am ajuns asa intr-un oras de talie europeana, sa ma ploconesc la 15 caini sa ma lase sa merg pe trotuar in drumul meu spre casa? Asta n-am sa inteleg vreodata.

Cati dintre dumneavoastra ati patit aproximativ la fel? Credeti ca exista solutii pentru stoparea inmultirii acestor caini? Credeti ca vom reusi sa scapam de ei in viitorul apropiat, in conditiile in care copiii nostri risca sa nu poata iesi in fata blocului singuri? Veniti cu sugestii, pareri, povestiri ….

15 Comentarii la "Romania, tara cainilor comunitari?"

Leave a Reply

Your email address will not be published.