Romania, doar o victorie impotriva Turciei la futsal

Romania, doar o victorie impotriva Turciei la futsal

echipa Romaniei la futsalRomania nu a reusit decat o victorie impotriva Turciei in dubla de verificare desfasurata la mijlocul saptamanii la Calarasi.
In primul meci tricolorii au avut o evolutie foarte buna, convingatoare, in fata unei echipe mult mai slab pozitionate in clasamentul FIFA: locul 14 Romania, locul 48 Turcia. Partida s-a incheiat cu victoria Romaniei cu scorul de 8-1 (4-1), marcatorii nostri fiind F.Matei(3), Ivan(2), Lupu, Stoica si Ruxandari.
A doua zi, spectatorii prezenti in Sala Sporturilor din Calarasi au avut parte de reversul medaliei. Un joc slab al jucatorilor nostri, care probabil au crezut ca simpla lor prezenta pe suprafata de joc este suficienta pentru o noua victorie contra Turciei. Nu a fost asa, iar otomanii s-au impus cu 3-2 (1-1), realizand o mare surpriza si un rezultat rusinos pentru nationala noastra. Pentru noi au marcat F.Matei si Ivan.
Lotul folosit de antrenorul Nelu Stancea in aceasta dubla este urmatorul:
Portari: Vlad Iancu (Autobergamo Deva), Petrisor Tonita (United Galati)
Jucatori de camp: Robert Lupu, Florin Matei, Cristian Matei (Autobergamo Deva), Ion Al-Ioani, Dumitru Stoica, Florin Ignat (City’us Tg.Mures), Ionut Movileanu (Dunarea Calarasi), Catalin Ivan (United Galati), Liviu Ruxandari (CSMS Iasi).
Jucatorul Laszlo Szocs (Futsal Klub Od.Secuiesc) s-a accidentat la antrenamentul dinaintea primului joc si nu a mai putut fi folosit.
Nationala va relua pregatirile in toamna, urmand a fi stabilit un program in vederea atingerii varfului de forma la preliminariile pentru Euro 2016 din Serbia, meciuri care se vor disputa in luna februarie 2015.

Alte articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published.