Reținuți pentru furturi

Reținuți pentru furturi

În ziua de 12 mai a.c. polițiștii buzoieni au reținut un tânăr de 19 ani din municipiul Buzău, bănuit de săvârșirea mai multor furturi din societăți comerciale, prins în flagrant după săvârșirea unei fapte în noaptea precedentă.

În noaptea de 11/12 mai a.c., poliţiştii de ordine publică din municipiul Buzău au fost sesizați de doi buzoieni, de 21, respectiv 32 de ani, despre faptul că au observat un tânăr care încerca să pătrundă într-o societate comercială.

Patrula de ordine şi siguranţă publică s-a deplasat la faţa locului unde a fost identificat bănuitul – un tânăr de 19 ani din municipiul Buzău.

În urma verificărilor s-a stabilit că tânărul a încercat să pătrundă prin forţarea sistemelor de închidere într-o societate comercială din municipiu.

Din cercetări a reieșit că tânărul ar fi săvârșit fapte similare în nopțile de 09/10, respectiv 10/11 mai a.c., când ar fi sustras din alte șase societăți comerciale amplasate într-o piață agroalimentară de pe raza municipiului Buzău mai multe bunuri și sume de bani.

Părțile vătămate au estimat prejudiciul la 1500 lei.

Față de tânăr polițiștii au luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat și urmează a fi prezentat unității de parchet cu propunere de arestare preventivă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.