Reţinere în arest pentru tentativă de omor calificat

Cele mai citite

La data de 18 aprilie a.c., la orele 13.15, poliţiştii din cadrul Secţiei 5 de Poliţie Rurală Viziru au fost sesizaţi, prin apelul de urgenţă 112, de o femeie din satul Lanurile, cu privire la faptul că localnicii G. Nicu (35 de ani), G. Ion (59 de ani) şi G. Angela (64 de ani) au fost agresaţi de G. Ionel (31 de ani) şi tatăl acestuia, G. Costică (55 de ani), ambii din acelaşi sat, în timp ce se aflau pe o stradă din sat.

politia-arest-duba

Cercetările desfăşurate în teren de poliţişti au stabilit că, în urma unui conflict spontan, G. Ionel l-a lovit cu un băţ în zona capului pe G. Nicu, ceilalţi intervenind pentru aplanarea altercaţiei. La data de 16 mai, Serviciul Judeţean de Medicină Legală Brăila a emis concluziile cu privire la agresarea lui G. Nicu, stabilindu-se că acesta a suferit leziuni care i-au pus în primejdie viaţa şi care necesită pentru vindecare un număr de 45-50 de zile de îngrijiri medicale, de la data producerii acestora.

Iniţial, a fost întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violenţe, însă, după emiterea raportului medico-legal, procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila a dispus schimbarea încadrării juridice din infracţiunea de lovire în cea de tentativă de omor calificat. Celelalte două victime au suferit vătămări corporale uşoare şi nu au dorit să depună plângere penală pentru lovire sau alte violenţe.

În urma cercetărilor desfăşurate de judiciarişti de la Serviciul de Investigaţii Criminale, sub directa coordonare a procurorului criminalist, cu privire la participarea fiecăruia dintre agresori la comiterea faptei, s-a reţinut în sarcina bărbatului de 31 de ani infracţiunea de tentativă de omor calificat şi, a celuilalt, infracţiunea de lovire sau alte violenţe. Faţă de G. Ionel, Parchetul a dispus reţinerea, pe bază de ordonanţă, pe o durată de 24 de ore, fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă, din cadrul I.P.J. Brăila, iar pe 17 mai va fi prezentat Tribunalului Brăila, cu propunere de arestare preventivă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Un conducător auto a refuzat să se conformeze semnalului emis de polițiști și a intrat în coliziune cu o altă mașină

Pe străzile din Ilfov, a avut loc o scenă de urmărire asemănătoare celor din filme, după ce un șofer...

Alte articole din aceasta categorie