Referendum pentru inlaturarea primarului municipiului Targoviste

Data:

Organizatia PSD Dambovita strange semnaturi pentru inlaturarea din functie a primarului Targovistei
Organizatia PSD Dambovita strange semnaturi pentru inlaturarea din functie a primarului Targovistei

Organizatia PSD Dambovita strange semnaturi in vederea declansarii procedurilor legale pentru organizarea unui referendum ce are ca scop inlaturarea din functie a primarului municipiului Targoviste, Gabriel Boriga, a declarat presedintele executiv al PSD Dambovita, senatorul Adrian Tutuianu.

”Cred ca avem suficiente motive pentru acest demers. Avem situatia de la Termica Targoviste, societate care risca sa intre in faliment, avem situatia locurilor de joaca care s-au executat fara sa aiba regim juridic de investitie, adica fara aprobarea consiliului local si la preturi care sunt cu mult mai mari. Avem dosarele penale si calitatea de invinuit pentru domnul Boriga la DNA. Avem asistentii personali lasati pe drumuri prin decizia consiliului local. Avem cred ca suficiente elemente ca sa aratam opiniei publice ca atunci cand l-au votat pe Boriga s-au inselat”, a precizat Tutuianu.

Acesta spune ca e nevoie de strangerea a unui numar de semnaturi echivalent cu 25% din numarul de alegatori de la nivelul municipiului Targoviste, ceea ce inseamna aproximativ 20.000 de semnaturi.

Reprezentantii PDL Dambovita sustin ca nu se tem de un astfel de demers deoarece social-democratii nu vor reusi sa stranga numarul necesar de semnaturi in vederea initierii referendumului de demitere al primarului Targovistei.

Primarul municipiului Targoviste, Gabriel Boriga, este membru PDL, la fel si cei doi viceprimari, iar democrat liberalii detin majoritatea in Consiliul Local Targoviste, informeaza Agerpres.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL

Un incendiu a mistuit trei case în Tunari

Ieri seară, un incendiu puternic a distrus trei case...

Tosca de Puccini cu Opera Națională București la festivalul DescOperă din Republica Moldova

Sâmbătă, 22 iunie, spectacolul „Tosca” de Puccini va fi...