Referendum în ziua alegerilor?

Cele mai citite

Alin Radu
Alin Radu
Dupa doi ani petrecuti in presa centrala (Prima TV si Evenimentul Zilei) am fondat reteaua de publicatii locale "Semnal". Astfel, in 2002 aparea ziarul Semnal in judetele Ialomita si Calarasi. Ulterior in portofoliul Grupului de Presa Semnal s-au mai adaugat si alte publicatii locale in judetele: Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Buzau, Arges si Olt. Cred cu tarie ca presa este cu adevarat cea de-a patra putere in stat. Conditia primordiala este sa fie presa adevarata. Sau asa cum imi place sa spun: "Presa trebuie sa serveasca cetatenii, nu guvernantii!"

Florin Popescu, presedinte PD-L D-taAdrian TutuianuControversata propunere venită de la Cotroceni ca în ziua alegerilor prezidenţiale să se organizeze şi un referendum în care românii să-şi dea cu părerea asupra reducerii Parlamentului la o singură cameră cu mai puţini parlamentari a împărţit iarăşi, după cum era de aşteptat, în două taberele politice aflate la guvernare.
Astfel, în vreme ce democrat-liberalii nu ies nici de data asta din cuvântul lui Traian Băsescu, pesediştii respectă la rându-le tradiţia de a fi în contradictoriu cu şeful statului.
Florin Popescu, preşedintele PD-L Dâmboviţa şi Adrian Ţuţuianu – preşedintele executiv al social-democraţilor dâmboviţeni şi-au exprimat poziţiile pro şi contra propunerii prezidenţiale:

PD-L: „Perfect de acord“

Florin Popescu: „Sunt perfect de acord cu această propunere şi voi milita pentru a se duce la îndeplinire acest deziderat, nu al preşedintelui, ci al naţiunii. România are nevoie doar de o cameră a Parlamentului, pentru că, la ora actuală, între cele două camere există o dispută şi, în loc să lucreze constructiv, se blochează reciproc“.

PSD: „O încercare disperată a lui Traian Băsescu de a deturna atenţia opiniei publice de la probleme reale ale României“

Adrian Ţuţuianu: „Traian Băsescu aruncă pe piaţă petarda Parlamentului unicameral pentru că nu are soluţii la criza economică. (…) El vine cu această temă în faţa opiniei publice ca un paravan în spatele căruia încearcă să-şi asigure accesul la al doilea mandat. E o încercare disperată de a deturna atenţia opiniei publice de la problemele de fond pe care le are astăzi România“.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Energia întunecată, una din marile enigme ale universului

Energia întunecată este o forță misterioasă care pare să impingă galaxiile în departare unul de celălalt și care reprezintă...

Alte articole din aceasta categorie

- Advertisement -spot_img