Recensamantul agricol a fost finalizat in sase localitati din judetul Giurgiu

Cele mai citite

In judetul Giurgiu se desfasoara cu succes recensamantul agricol
In judetul Giurgiu se desfasoara cu succes recensamantul agricol

Recensamantul agricol a fost finalizat cu succes in sase localitati din judetul Giurgiu, respectiv in Adunatii Copaceni, Bolintin Vale, Buturugeni, Putineiu, Ulmi si Vedea, astfel judetul situandu-se pe locul 15 la nivel national in ceea ce priveste gradul de culegere a datelor din teritoriu.

„Sunt multumit de activitatea depusa in cadrul recensamantului agricol din judetul Giurgiu, de tot ceea ce inseamna factorii implicati in aceasta activitate respectiv, recenzori, Directia Agricola, Directia de Statistica cu sprijinul si coordonarea Institutiei Prefectului. Avem rezultate pot sa zic nu excelente, dar foarte bune. Locul 15 la nivel national privind gradul de culegere a datelor inseamna un loc bun, meritat pentru efortul depus”, a declarat, in cadrul unei conferinte de presa, prefectul judetului Giurgiu, Robert Cristoi.

Din datele furnizate la nivel national reiese ca au fost completate 89 la suta din chestionare, iar judetul Giurgiu se afla pe locul 15 cu un grad de completare de peste 90 de procente.

Totodata, prefectul judetului Giurgiu, a spus ca au fost si anumite probleme in teritoriu pentru ca ‘oamenii au privit cu o anumita retinere acest recensamant pentru ca au considerat ca este o noua metoda de a li se impune o noua taxa.

Autoritatile judetene sustin faptul ca recensamantul agricol nu are legatura cu impunerea de noi taxe si este facut doar pentru estimarea potentialului agricol la nivelul intregii tarii.

La finalul lunii ianuarie se va incheia procesul de culegere a datelor pentru recensamantul agricol, dupa care va urma procesul de prelucrare a datelor precedat de efectuarea unei anchete de control care se va desfasura in cursul lunii februarie, pentru a se urmari calitatea datelor culese.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

O altă victimă a sistemului medical își spune povestea… post-mortem

Ioana Săndulescu a fost medic primar medicină de laborator la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţe "Sf. Spiridon". Spunem "a fost", pentru...

Alte articole din aceasta categorie