Rata somajului in Braila

Cele mai citite

Rata şomajului în judeţul Brăila este de 5,99%, cu 0,06 puncte procentuale mai mare decât cea înregistrată la nivelul Regiunii de sud-est (5,93%), şi cu 0,96 puncte procentuale mai mare decât cea înregistrată la nivel naţional (5,03%).

locurri de munca

 

Potrivit datelor prezentate de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă, numărul şomerilor înregistraţi la nivelul judeţului Brăila pe 31 mai era de 7.819 şomeri, cu 786 mai mulţi decât la aceeaşi dată a anului anterior, însă cu 514 mai puţin decât în luna martie. Structura şomerilor pe niveluri de pregătire s-a prezentat astfel: 81,4% au nivel de pregătire primar, gimnazial şi profesional/şcoală de arte şi meserii; 12,5% au nivel de pregătire liceal /postliceal şi 6,1% cu nivel de pregătire universitar. Din totalul şomerilor aflaţi în evidenţele AJOFM Brăila, femei sunt 37,0%, iar bărbaţi 63,0%, şomeri din mediul rural 63,9% şi 36,1% din mediul urban.

 

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Vlado Taneski – jurnalistul ucigaș care a șocat Macedonia

Cazurile de jurnaliști implicați în infracțiuni violente sunt rare și, de obicei, atrag atenția și stârnesc interesul publicului. Un...

Alte articole din aceasta categorie