Rasub Construct din Olt a solicitat ajutor de stat pentru construirea unei fabrici de ferestre, dar a fost respinsă

Cele mai citite

Rasub Construct este o companie din Slatina, județul Olt, care a început să activeze în 2010 și care și-a axat activitatea principală pe restaurarea și consolidarea clădirilor și monumentelor istorice. În prezent, compania are în jur de 70 de angajați și a înregistrat o cifră de afaceri de 35 de milioane de lei în 2022, ceea ce reprezintă o creștere de 74% față de anul anterior.

În plus, a obținut un profit de aproape 8 milioane de lei.

Cu toate acestea, Rasub Construct a fost respinsă la solicitarea de ajutor de stat pentru construirea unei fabrici de uși și ferestre din aluminiu în Slatina, împreună cu alți aplicanți.

„În baza schemei de ajutor de stat pre­văzută de HG 959/2022, Rasub Construct a demarat proiectul ce vizează construirea şi dotarea unităţii de producţie cu echipa­mente performante şi eficiente din punct de vedere energetic, pentru producţia de uşi, ferestre şi pereţi despărţitori din metal“, a spus Mi­haela Marcu, director de dez­voltare la Rasub Construct.

Ministerul Finanțelor a refuzat cererile pentru finanțarea proiectelor, care ar fi presupus dezvoltarea unei linii de echipamente pentru debitare laser, îndoire și ștanțare a pieselor din oțel, inox și aluminiu. Acesta ar fi fost al doilea astfel de proiect pentru Rasub Construct, care deține deja o unitate de producție de tâmplărie din lemn în Slatina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Angajată a DGASPC Sector 4, acuzată că a intermediat adopţia unui copil pentru 10.000 de euro

Vișinel Bălan, fostul vicepreședinte al Autorității Naționale pentru Protecția Drepturilor Copilului și Adopție, a dezvăluit informații despre o angajată...

Alte articole din aceasta categorie