Rămăşiţe osoase, aparent umane, găsite pe un câmp din Bragadiru

Rămăşiţe osoase, aparent umane, găsite pe un câmp din Bragadiru

“La data de 18 octombrie a.c., în jurul orei 15:00, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe un teren viran din Bragadiru, au fost găsite mai multe fragmente osoase, ce par a fi umane”, a transmis, duminică, Poliţia Judeţeană Ilfov.
Rămășițele osoase au fost găsite sub o pereche de blugi şi pantofi sport, abandonate pe un câmp din Bragadiru, judeţul Ilfov.

În apropierea rămăşiţelor au fost găsite şi alte bunuri: o şapcă, un rucsac, un telefon mobil şi o pereche de ochelari. Oasele au fost trimise la expertiză iar între timp, polițiștii din Ilfov, coordonați de procurori de la Judecătoria Cornetu, încearcă să dea de urmele posibilului criminal.
Vestea aceasta vine după ce o altă crimă oribilă petrecută în apropiere de Bucureşti a şocat opinia publică în aceste zile. Crima a avut loc lângă localitatea Ghimpaţi, judeţul Giurgiu, unde o tânără a fost ucisă cu bestialitate şi băgată într-o valiză, care a fost incendiată la marginea drumului.

Un șofer de TIR a vrut să stingă focul și a descoperit cadavrul. Victima nu a fost încă identificată.

Leave a Reply

Your email address will not be published.