Răducu Filipescu: USL merge ca unsă. După alegeri, măcel!

Răducu Filipescu: USL merge ca unsă. După alegeri, măcel!

Raducu FilipescuPreședintele Consiliului Județean Călărași, Răducu Filipescu, spune că liberalii și social-democrații din teritoriu colaborează precum o făceau înainte ca Uniunea Social Liberală să se rupă, adăugând că această atmosferă se va schimba după alegerile europarlamentare, când va fi „măcel“.
„Acum ce să spun? USL-ul rămâne în Consiliul Judeţean şi funcţionează, merge uns, nu avem nici o problemă noi, dar USL-ul merge şi în alte judeţe, nu numai aici. USL-ul nu merge la vârf, dar în rest e dragostea după (sic!) lume. Până la europarlamentare, după aia… începe măcelul“, a spus Filipescu, citat de publicația locală obiectiv-online.ro.
Președintele PNL, Crin Antonescu, a precizat la 25 februarie, când a făcut anunțul oficial al ruperii USL, că liberalilor le este să permis că colaboreze în continuare cu social-democrații la nivel local.
Referindu-se la gradul scăzut de prezență la alegerile europarlamentare, Răducu Filipescu a apreciat că liberalii vor avea de câștigat dacă se prezintă puțin oameni la urne.
„Cu cât ies mai puţin la vot, cu atât procentul nostru va fi mai mare. Dar pe mine nu mă interesează procentul, mă interesează numărul de voturi pentru că nu socotim procentul pe judeţ ci numărul de voturi realizat pe regiuni. Dacă avem 42.000 de oameni la vot, eu trebuie să iau 40.000 de voturi, cât avem. Asta este ţinta noastră, 40.000 de voturi pe judeţul Călăraşi“, a mai declarat Filipescu, conform aceleiași surse.

Alte articole similare

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments