Rable contra Duster

Cele mai citite

Alin Radu
Alin Radu
Dupa doi ani petrecuti in presa centrala (Prima TV si Evenimentul Zilei) am fondat reteaua de publicatii locale "Semnal". Astfel, in 2002 aparea ziarul Semnal in judetele Ialomita si Calarasi. Ulterior in portofoliul Grupului de Presa Semnal s-au mai adaugat si alte publicatii locale in judetele: Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Buzau, Arges si Olt. Cred cu tarie ca presa este cu adevarat cea de-a patra putere in stat. Conditia primordiala este sa fie presa adevarata. Sau asa cum imi place sa spun: "Presa trebuie sa serveasca cetatenii, nu guvernantii!"


Peste 90 la suta din cele peste 600 de vouchere obtinute de REMAT Buzau au fost epuizate, informeaza corespondentul AGERPRES.
Gelu Ionascu, administratorul unei firme de dezmembrari auto din localitatea Maracineni, a declarat, pentru Agerpres, ca zilnic primeste între 20 si 30 de rable, majoritatea Dacia, Oltcit sau Trabant, iar cei care obtin tichetele doresc sa-si cumpere noul tip Dacia Duster, Logan dar si marci straine.
Potrivit acestuia, firma a casat o suta de automobile vechi în opt zile si doreste în continuare sa mai primeasca cel putin o suta de vouchere.
„Solicitarile sunt din ce în ce mai mari, din zona rurala abia acum au început sa vina, pentru ca s-a aflat de acest program“, a mai spus Ionascu. (Sursa: AGERPRES)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Graham Young, otrăvitorul cu ceai

Graham Young a fost un criminal în serie care a fost cunoscut pentru modul în care și-a otrăvit familia...

Alte articole din aceasta categorie

- Advertisement -spot_img