PSD Dâmboviţa o acuză pe şefa Inspectoratului Şcolar Judeţean de acţiuni politice în şcoli:Elena Manolescu – „o demnă urmaşă a Anei Pauker şi Suzanei Gâdea“

Cele mai citite

Alin Radu
Alin Radu
Dupa doi ani petrecuti in presa centrala (Prima TV si Evenimentul Zilei) am fondat reteaua de publicatii locale "Semnal". Astfel, in 2002 aparea ziarul Semnal in judetele Ialomita si Calarasi. Ulterior in portofoliul Grupului de Presa Semnal s-au mai adaugat si alte publicatii locale in judetele: Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Buzau, Arges si Olt. Cred cu tarie ca presa este cu adevarat cea de-a patra putere in stat. Conditia primordiala este sa fie presa adevarata. Sau asa cum imi place sa spun: "Presa trebuie sa serveasca cetatenii, nu guvernantii!"

Ion Stan, PSDElena Manolescu, cea din dreapta,decupezi tu pozaPotrivit unui comunicat de presă semnat de către liderul PSD Dâmboviţa, deputatul Ion Stan, Elena Manolescu le-a cerut tuturor directorilor de şcoli să-i cheme la şedinţe pe părinţii elevilor din clasele I-VIII:
„Aceste convocări urmăresc acreditarea ideii că elevii din clasele I-VIII primesc gratuit rechizitele şcolare ca urmare a grijii permanente a mult-iubitului şi stimatului nostru conducător – preşedintele bătăuş Traian Băsescu, susţinut de partidul comunist democrat liberal, avangarda detaşamentelor de mafioţi şi interlopi din judeţul Dâmboviţa.
Pentru corecta informare a opiniei publice, precizăm că elevii beneficiază de pachete de rechizite şcolare în condiţiile prevăzute de OUG nr. 33/2001, aprobată prin Legea nr. 126/2002 şi OMECT nr. 3224/14.02.2008, finanţarea fiind făcută de la bugetul de stat“, se precizează în comunicat.
Social-democraţii dâmboviţeni o acuză pe şefa Inspectoratului Şcolar că întreprinde toate aceste acţiuni în scopul electoral vădit de a atrage voturi pentru Traian Băsescu, catalogând-o drept „demnă urmaşă a Anei Pauker şi Suzanei Gâdea“.
„Cerem doamnei inspector general să înceteze cu acţiunile politice din şcoli, întrucât comportamentul domniei sale este specific anilor ’50 şi, mai devreme sau mai târziu, va trebui să şi răspundă pentru modul în care a înţeles să-şi exercite atribuţiile din fişa postului de inspector general, post pe care îl ocupă nelegal“, se mai precizează în respectivul material.
Petruţ Dumitru

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Varadero, plaja fără sfârșit

Varadero este una dintre cele mai faimoase plaje din lume, situată în provincia Matanzas din Cuba. Acesta este un...

Alte articole din aceasta categorie