PSD Dâmboviţa acuză PD-L că foloseşte interlopi în campania electorală

Cele mai citite

Alin Radu
Alin Radu
Dupa doi ani petrecuti in presa centrala (Prima TV si Evenimentul Zilei) am fondat reteaua de publicatii locale "Semnal". Astfel, in 2002 aparea ziarul Semnal in judetele Ialomita si Calarasi. Ulterior in portofoliul Grupului de Presa Semnal s-au mai adaugat si alte publicatii locale in judetele: Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Buzau, Arges si Olt. Cred cu tarie ca presa este cu adevarat cea de-a patra putere in stat. Conditia primordiala este sa fie presa adevarata. Sau asa cum imi place sa spun: "Presa trebuie sa serveasca cetatenii, nu guvernantii!"

Ion Stan, PSDSemnal de alarmă tras de către PSD Dâmboviţa. Prin intermediul unui comunicat de presă purtând semnătura liderului Organizaţiei Judeţene, Ion Stan, social democraţii semnalează prezenţa în Dâmboviţa „a unor membri ai lumii interlope din alte judeţe ale ţării, care sunt implicaţi în activităţi de campanie electorală a PDL şi care desfăşoară acţiuni de intimidare a oamenilor, distrugerea bannerelor şi a afişajului electoral al PSD“.
În cadrul aceluiaşi comunicat, social-democraţii dâmboviţeni îi solicită public Inspectorului Şef al Poliţiei Dâmboviţa „să dispună măsurile necesare pentru scoaterea municipiului Târgovişte şi a judeţului Dâmboviţa de sub controlul bandelor mafiote, interlope, asigurând legalitatea desfăşurării procesului electoral“.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Varadero, plaja fără sfârșit

Varadero este una dintre cele mai faimoase plaje din lume, situată în provincia Matanzas din Cuba. Acesta este un...

Alte articole din aceasta categorie