PSD Călăraşi şi-a stabilit echipele de campanie

Cele mai citite

Alin Radu
Alin Radu
Dupa doi ani petrecuti in presa centrala (Prima TV si Evenimentul Zilei) am fondat reteaua de publicatii locale "Semnal". Astfel, in 2002 aparea ziarul Semnal in judetele Ialomita si Calarasi. Ulterior in portofoliul Grupului de Presa Semnal s-au mai adaugat si alte publicatii locale in judetele: Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Buzau, Arges si Olt. Cred cu tarie ca presa este cu adevarat cea de-a patra putere in stat. Conditia primordiala este sa fie presa adevarata. Sau asa cum imi place sa spun: "Presa trebuie sa serveasca cetatenii, nu guvernantii!"

După proaspăta învestitură în funcţia de preşedinte al Organizaţiei Municipale a PSD Călăraşi, Ştefan Ion şi-a prezentat echipa la a cărei conducere se va afla.

Din noua echipă a Organizaţiei Municipale PSD Călăraşi fac parte: Ion Ştefan – preşedinte; Ioan Petre Constantin – vicepreşedinte, responsabil cu sănătatea; Răzvan Meseşeanu – vicepreşedinte comunicare; Carmen Constantin – a fost nominalizată ca vicepreşedinte economic-financiar; avocat Gheorghe Ion – vicepreşedinte, va răspunde de partea socială; viceprimarul municipiului Călăraşi, Nicolae Cuţăr – vicepreşedinte administraţie; Denisa Ciulinaru Jilăveanu – vicepreşedinte, se va ocupa de partea de învăţământ; Dorinel Dincă – vicepreşedinte tineret şi sport; Valentin Drăgănescu – a fost numit secretar executiv iar Alexandrina Pascu – trezorier.
„Vom fi în mijlocul comunităţii şi vom fi uniţi. Am început să strângem semnăturile pentru susţinerea candidatului nostru, Mircea Geoană. Ne-am propus un număr de 9.000 de semnături şi 12.000 de voturi în municipiu. În ceea ce priveşte resursele financiare, nu prea avem bani, de aceea nici bugetul campaniei nu a fost încă stabilit. Mizăm şi pe ajutorul de la centru a lui Liviu Dragnea dar şi al lui Mircea Geoană“, a declarat Ştefan Ion. Întrebat despre cotizaţiile directorilor, consilierilor şi ale membrilor PSD, Ştefan a spus că în mare parte fondurile de la Călăraşi provin din cotizaţii. Conform statutului, parlamentarii cotizează cu 10% din indemnizaţie, consilierii judeţeni, municipali şi directorii de deconcentrate – 10%, salariaţii contribuie cu 1% iar pensionarii şi studenţii dau doar câte 1 leu. Pe de altă parte, Organizaţia Judeţeană a PSD şi-a stabilit şi ea echipa de campanie pentru alegerile din noiembrie. Deputatul Dumitru Boabeş va fi director de campanie, directorul ADR Sud Muntenia, Liviu Muşat, a fost desemnat responsabil pe judeţ, de comunicare şi media va răspunde Dana Traian, şef serviciu ADR, iar Alina Jipa, Maria Dragomir, Virgil Diaconu şi Sergiu Manole se vor ocupa de organizare. (Marga Culea)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Energia întunecată, una din marile enigme ale universului

Energia întunecată este o forță misterioasă care pare să impingă galaxiile în departare unul de celălalt și care reprezintă...

Alte articole din aceasta categorie

- Advertisement -spot_img