Protocolul altereaza memoria – Dupa ce l-a criticat pe Filipescu (PNL), Pascu (PC) este nevoit sa aiba o alta atitudine

Cele mai citite

Presedintelui Consiliului Judetean Calarasi, Raducu Filipescu
Presedintelui Consiliului Judetean Calarasi, Raducu Filipescu

In urma protocolului incheiat la 10 ianuarie si semnat de Crin Antonescu si Daniel Constantin, liberalii si conservatorii si-au dat mana formand, cu acte in regula, Alianta de Centru Dreapta. In plan local, viitoarea alianta ii va aduce la aceeasi masa pe liderii celor doua partide Raducu Filipescu (PNL) si Bogdan Pascu (PC). Interesant este faptul ca Pascu, la finele anului trecut, a cerut public demiterea presedintelui Consiliului Judetean Calarasi, Raducu Filipescu, pe motiv ca institutia pe care o conduce cheltuie banul public haotic, facand referire in special la oportunitatea introducerii cinematografiei 3D si legat de Centrul de Afaceri „Bussines Center”.

Acum, cei doi vor fi nevoiti sa-si dea mana si sa se supuna regulilor impuse de la centru. Potrivit aceluiasi protocol, la alegerile locale din 2012 cele doua formatiuni vor avea candidati proprii, doar la alegerile generale candidatii vor fi desemnati de Alianta. De asemenea, programul Aliantei de Centru-Dreapta PNL-PC mai prevede si ca PC va sprijini la nivel de consilii locale si consiliu judetean initiativele PNL. O alta prevedere este si aceea ca Alianta va desemna atat candidatul la presedintie cat si pentru functia de premier.

Cat despre afirmatiile facute de Pascu la adresa presedintelui consiliului judetean, Raducu Filipescu, probabil ca acestea au fost si vor ramane doar vorbe-n vant. Deja cu noua situatie creata, vizibila de altfel, in ultima conferinta de presa care a avut loc saptamana trecuta la sediul PC, Pascu a abordat o alta atitudine vis-a-vis de Filipescu. Asta-i viata, asta-i politica…!

In randurile de mai jos va prezentam cateva idei si principii desprinse din protocolul Aliantei de Centru Dreapta (PNL-PC).

Reprezentanti Partidul Conservator
Reprezentanti Partidul Conservator

„Alianta de Centru-Dreapta – alternativa la actuala guvernare

Alianta de Centru-Dreapta constituita de PNL si PC este primul pas al constructiei politice prin care actuala opozitie isi asuma responsabilitatea de a prelua guvernarea tarii si stoparea suferintelor si dezastrelor produse de guvernarea portocalie.

Avem datoria de a forma o alternativa solida la actuala putere prin constituirea Aliantei de Centru-Dreapta, o forta politica si electorala capabila sa ofere solutii pentru redresarea economica si revigorarea externa a Romaniei, printr-un act de guvernare coerent care sa serveasca interesele romanilor.

Alianta de Centru-Dreapta – deschisa catre toate optiunile politice democratice pentru a produce schimbarea in Romania

Scopul Aliantei de Centru-Dreapta este de a propune un proiect politic major pentru Romania, deschis optiunilor celor mai multi dintre romani, pentru constituirea unei aliante politice mai largi, fara PDL, care sa schimbe radical raportul de forte din Romania.

Coagularea fortelor de centru dreapta din Romania, realizata de PNL si PC prin Alianta de Centru-Dreapta raspunde asteptarilor cetatenilor romani si ofera o alternativa solida la actuala guvernare. Avem convingerea ca Alianta de Centru Dreapta reprezinta un partener politic intern si extern credibil, capabil si hotarat sa redea speranta si demnitate cetatenilor romani si sa elibereze Romania din prizonieratul actualei puteri politice”.

Marga Nicolae

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Energia întunecată, una din marile enigme ale universului

Energia întunecată este o forță misterioasă care pare să impingă galaxiile în departare unul de celălalt și care reprezintă...

Alte articole din aceasta categorie

- Advertisement -spot_img