Protestul studentilor galateni continua

Data:

Studentii galateni continua protestele
Studentii galateni continua protestele

Studentii de la Universitatea ”Dunarea de Jos” din Galati au atarnat, marti, in geamurile camerelor de camin din campusul universitar ”Al.I. Cuza” cearsafuri pe care au fost inscriptionate mai multe mesaje de protest la adresa Ministerului Educatiei, dupa ce, luni, universitarii s-au aflat in greva japoneza.

In cadrul acestei actiuni de protest, peste 300 de studenti si-au atarnat cearsafurile peste pervazurile geamurilor din camine, langa care au lipit coli mari pe care au scris mesaje de protest.

”Vrem 25% – drepturile studentilor nu sunt negociabile’, ”Pe noi nu ne Fu(ne)ri(u)!!!’, ‘Esti incapabil sa votezi! Semnat Ministru”, sau ‘Vine trenul din Galati/ Plin cu studenti suparati/ Doamne, ocroteste Ministerul!’, au fost cateva dintre mesajele pe care le puteau citi galatenii care au trecut prin zona caminelor studentesti.

Programul protestelor studentilor va continua, joi, cu trimiterea catre Ministerul Educatiei a pachetelor alimentare cu mancarea adusa de studenti de acasa, de la parinti – zacusca, muraturi, slanina, salam – cu scopul de a arata conditia sociala a studentului din Romania. Vineri, studentii isi vor anunta venirea in Bucuresti, urmand ca de luni, acestia sa protesteze in fata Ministerului Educatiei pe termen nedeterminat, informeaza Agerpres.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Share articol:

Ultimele articole

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Articole asemanatoare
SEMNAL