Protecția Animalelor a intervenit după ce un câine a fost bătut violent de stăpânul său în județul Olt

Data:

Incidentul șocant a avut loc în comuna Sprâncenata din județul Olt. Tânărul, în vârstă de 20 de ani, și-a bătut câinele cu o brutalitate extremă. Când patrupedul a fost găsit în stare critică, polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor din cadrul Inspectoratului Județean Olt s-au autosesizat și au intervenit prompt. În urma verificărilor preliminare, a fost deschis un dosar penal pentru rănirea intenționată a animalelor.

“Pe data de 29 mai a.c., polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt s-au autosesizat în urma unor acte de violență exercitate asupra unui câine. Din primele verificări, a fost identificat un tânăr de 20 de ani, din comuna Sprâncenata, județul Olt, suspectat că ar fi provocat leziunile câinelui.

În acest caz, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru rănirea intenționată a animalelor și au emis un ordin de plasare a câinelui într-un adăpost. Animalul a fost ridicat și predat unei asociații pentru protecția animalelor din București, unde i se va asigura asistența medicală necesară.”, se arată într-un comunicat oficial.

În urma cercetărilor, câinele aflat în stare gravă a fost transportat la o clinică veterinară și va fi preluat de Asociația Ari Paws.

Share articol:

De același autor:

Disclaimer

„Grupul de Presa Semnal nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Aceste fonduri sunt de fapt ajutoare de stat mascate, cu ajutorul cărora Guvernul "cumpără" presa. Consider ca astfel de "ajutoare" distorsionează piața de media fiind o practică inacceptabila într-o societate democratică. In plus, reafirm faptul că Grupul de Presa Semnal nu are contracte cu partidele politice în afara campaniilor electorale. Campanie care, bineînțeles, va fi marcată corespunzător."
Alin Radu, Director general Grupul de Presa Semnal

Citește și:
SEMNAL

Culturile de porumb și floarea soarelui sunt deja compromise în Olt

Culturile de porumb au fost grav afectate de căldura...

Fest-în-Vale la #MagicLandBreb, Maramureș, între 16 și 18 august

Pentru al șaselea an consecutiv, Fest-în-Vale se întâmplă într-un...

O femeie a fost lovită de o dubă pe trecerea de pietoni, la Jolie Ville- Pipera

În urmă cu circa 20 de minute (13.14) am...

Aproximativ 5 hectare au ars într-un incendiu de vegetaţie în Chiajna

Un incendiu de vegetație a izbucnit în localitatea Chiajna...