Prostuleee, care ești tu prost!

Cele mai citite

Alin Radu
Alin Radu
Dupa doi ani petrecuti in presa centrala (Prima TV si Evenimentul Zilei) am fondat reteaua de publicatii locale "Semnal". Astfel, in 2002 aparea ziarul Semnal in judetele Ialomita si Calarasi. Ulterior in portofoliul Grupului de Presa Semnal s-au mai adaugat si alte publicatii locale in judetele: Ilfov, Giurgiu, Dambovita, Prahova, Buzau, Arges si Olt. Cred cu tarie ca presa este cu adevarat cea de-a patra putere in stat. Conditia primordiala este sa fie presa adevarata. Sau asa cum imi place sa spun: "Presa trebuie sa serveasca cetatenii, nu guvernantii!"

O postare de pe Facebook a utilizatorului Simona Pirvu a devenit virala azi. O redăm integral în rândurile următoare. Totodată vă rugăm să ne spuneți părerea dumneavoastră despre cele scrise de Simona Pirvu. Sunteți sau nu de acord cu aceasta?

„Prostuleee, care ești tu prost! Mă scuzi de apelativ, e nimic in comparație cu ce meriți!
Știi tu cine-i in poza asta?
E sora-mea, prostule!
E speriată, extrem de obosită, îngrijorată rău, ii e dor de viața normală, așa cum ne e si nouă, familiei.
Fiindcă tu prostule, ai convingerea că îi pasă cuiva de tine, vrea să te microcipeze, vrea să te vaccineze și să te folosească nu știu la ce, poate să te forțeze să votezi cu altcineva decât psd. Sau poate vrea sa-ți afle secretul, rețeta ta de vinete la cuptor și borșul cu zarzăre.
Prostule, să știi că după gardă nu prea mai are nimeni energie să-ți scrie ție pe FB câte cazuri noi s-au internat, câți sunt intubați, ce s-a mai întâmplat. Fiindcă ești atât de prost ai impresia ca numai Esca si Marcel Pavel au pățit-o, că au fost plătiți de oculta mondială să te convingă pe tine, prostule, să-ți pui „botniță”.
Prostule, ai impresia că lumea se învârte în jurul tău și-ți permiți cu tupeul proștilor să contești medici epidemiologi în loc să te protejezi pe tine și pe cei din jurul tău.
Prostule, multinaționalele din întreaga lume plătesc milioane de euro chirie pentru niște sedii goale, oamenii lor lucrează din martie online, tu crezi încă în oculta mondială, nu?
Prostule, economia mondială e in scădere abruptă, mii de firme dau faliment, tu ai vreo altă preocupare decât propriul ego și convingerile bazate pe incultură medicală de bază? Știi prostule oameni cu afaceri ruinate după zeci de ani de funcționare? Ai o parte din vină, propagi ideile conspirației, împingi cu prostia ta în toate direcțiile virusuri, idei greșite. Nu ești cu nimic diferit de ăla de-a carantinat un întreg spital in martie. Mintea ta îngustă funcționează fix ca și virușii pandemici. .
Măcar când spargi semințe-n parc, citești și altceva in afară de fake news?
Prostule, întreaga lume e încă în pandemie, se fac non-stop cercetări să i se dea covidului de cap, tu încă faci scandal în magazin că nu vrei „botniță „?
Prostule, te urăsc! Ești un nimic care produce efecte grave! Atât te duce capul? Doar atât?”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

Varadero, plaja fără sfârșit

Varadero este una dintre cele mai faimoase plaje din lume, situată în provincia Matanzas din Cuba. Acesta este un...

Alte articole din aceasta categorie