„Proştii sub clar de lună” de Teodor Mazilu, în regia lui Felix Alexa, piesa de debut a noii stagiuni de la Teatrul „Alexandru Davila

Cele mai citite

Premiera piesei „Proştii sub clar de lună” de Teodor Mazilu, pusă în scenă de Felix Alexa, a marcat începutul noii stagiuni la Teatrul „Alexandru Davila”, o instituție sprijinită financiar de Consiliul Județean Argeș. Spectacolul a avut loc în acest weekend și sala a fost completă.

Evenimentul a fost notabil din mai multe motive. În primul rând, a adus pentru prima dată pe scena teatrului din Pitești celebrul actor Adrian Titieni și a reprezentat debutul lui Felix Alexa ca regizor în acest oraș.

Managerul teatrului, Dan Tudor, a trăit cu emoție acest debut al mandatului său „plin” la conducerea teatrului, având în vedere importanța momentului și prezența unor persoane speciale în sală. El a menționat că sunt deja planificate colaborări cu regizori de prestigiu pentru stagiunile viitoare și că teatrul are asigurate producții nu doar pentru sezonul curent, ci și pentru anul următor.

Adrian Titieni, protagonistul piesei, a apreciat colaborarea cu actorii Teatrului „Alexandru Davila” și a menționat că aceștia au reușit să se ridice la nivelul așteptărilor pentru acest eveniment.

Felix Alexa, regizorul spectacolului, a subliniat relevanța textului lui Teodor Mazilu, afirmând că acesta păstrează actualitatea și abordează teme precum corupția și escrocheria într-un mod profund și subtil. De asemenea, a lăudat calitățile actorilor din Pitești și a apreciat atmosfera de lucru cu echipa de acolo.

În concluzie, premiera piesei „Proştii sub clar de lună” a fost un eveniment important pentru Teatrul „Alexandru Davila” și a adus pe scenă talentul lui Adrian Titieni și abilitățile regizorale ale lui Felix Alexa, oferind publicului o experiență teatrală deosebită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele articole

O tânără a fost accidentată mortal de un camion la Jilava

Accidentul a avut loc în jurul orei 17:15. IPJ Ilfov a fost informat despre un incident în care un...

Alte articole din aceasta categorie