Proiectul „Descoperă Ilfovul”

În data de 27 iunie are loc evenimentul de lansare a proiectului „Descoperă Ilfovul”, ce va avea loc în comuna Cernica începând cu orele 16:30 la Phoenix Cernica Club, fiind organizat de Asociaţia Oamenilor de Afaceri din Ilfov.

cernica descopera ilfovul

În cadrul acestui eveniment vor participa un număr de aproximativ 150 invitaţi, Preşedintele Consiliului Judeţean Ilfov, operatori de servicii turistice şi reprezentanţi ai autorităţilor locale din Ilfov, ai Ministerului pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii, Mediu de Afaceri şi Turism şi ai Federaţiei Patronatelor din Turism şi Servicii. „Descoperă Ilfovul” pune accent pe conştientizarea necesităţii includerii judeţului într-un sistem integrat şi informatizat al ofertei turistice ilfovene şi crearea infrastructurii necesare pentru a creşte interesul faţă de judeţ ca destinaţie turistică.

Prima etapă a proiectului se va concretiza prin lansarea platformei online www.ilfov-ghid.ro, care urmăreşte intensificarea turismului în Judeţul Ilfov, punând accent pe promovarea şi dezvoltarea turismului de weekend şi implicarea autorităţilor locale /judeţene în susţinerea proiectelor inovative din domeniul turismului. Scopul evenimentului este de a reuni reprezentanţi ai autorităţilor locale şi judeţene, implicaţi în activităţi de turism, şi operatori de servicii turistice din judeţul Ilfov, într-un cadru organizat, pentru a descoperi împreună oportunităţile de promovare şi dezvoltare ale turismului ilfovean. Principalele obiective ale evenimentului sunt identificarea şi analizarea nevoilor operatorilor de servicii turistice din judeţ; creşterea gradului de acces la informaţie – prezentarea site-ului www.ilfov-ghid.ro; creşterea gradului de reacţie a operatorilor turistici şi a administraţiilor locale, judeţene prin promovarea bunelor practici; crearea de parteneriate strategice pentru noi proiecte turistice la nivelul judeţului; dezvoltarea turismului de week-end; dezvoltarea interacţiunii dintre operatorii de turism şi administraţiile locale-judeţene; iniţiative turistice de promovare a produselor tradiţionale şi meşteşugăreşti din Ilfov şi de asociere în vederea dezvoltării unor produse turistice.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback
9 years ago

[…] Proiectul „Descoperă Ilfovul” este preluat de pe SEMNAL – Stiri din Ilfov, Prahova, Dambovita, Buzau, Ialomiţa, Calarasi, […]